ΓΑΒΡΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΕΣΙΕΝ ΜΕ ΠΑΟ

 

Καλά να πάθει ο Παναθηναϊκός, που όπως υποστηρίζει σήμερα, τον εκβιάζει ο Γκανέζος παικταράς Μίκαελ Εσιέν. Έκανε συμβόλαιο σε ποδοσφαιριστή που ουσιαστικά είχε τελειώσει, και παρουσίασε στον κόσμο ότι πήρε παικταρά.

Πως θα γίνει! Τα λάθη πληρώνονται. Τεράστια, καραμπινάτη γκέλα η μεταγραφή Εσιέν, μάλιστα με πανάκριβο συμβόλαιο. Με συνέπεια ο παίκτης, όπως αναμενόταν, να μη βοηθήσει την ομάδα και ο Παναθηναϊκός να εκτίθεται ως κακοπληρωτής.

Τα λεφτά του θέλει ο επαγγελματίας παίκτης Εσιέν, από την ανώνυμη εταιρεία Παναθηναϊκός. Τι μπορεί να του πεις; Αν ελέγχεται σε κάτι ο Γκανέζος είναι οι παπαριές που έλεγε στο αεροδρόμιο όταν ήρθε στην Αθήνα. Και σ’ αυτούς που βιάζονται να πανηγυρίσουν πριν δουν στο γήπεδο τον παίκτη.

Θυμίζω. Κατεβαίνει από το αεροπλάνο ο Εσιέν, βάζελος από… κούνια, και χιλιάδες(!) οπαδοί του Παναθηναϊκού ξεσαλώνουν: «Γαμιέται ο Ολυμπιακός».

Και πήγε στην ΕΠΟ, στην εκδίκαση της υπόθεσης με την οικονομική διαφορά με τον παίκτη, ο εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού και είπε: «Από τα 47 παιχνίδια έπαιξε μόνον 17».

Κι εγώ λέω «Πολλά παιχνίδια έπαιξε ο Εσιέν!» Κι σ’ ολα είχε μηδενική απόδοση. Άρα, δικαιώθηκαν όσοι μιλούσαν για «σαπάκι», όχι για μεταγραφάρα.

Να πούμε και το άλλο. Έκπληκτοί δείχνουν στον Παναθηναϊκό για την προσφυγή του Εσιέν. Το συζητούσαν μαζί του τον τρόπο διακανονισμού, αλλά στον Γκανέζο έγινε «σύσταση» να καταφύγει στην ΕΠΟ από δικηγόρο «ολυμπιακών φρονημάτων». Όχι ότι έχει σχέση με την υπόθεση η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Τελικά. Όποια απόφαση βγει, ο Εσιέν θα πληρωθεί μέχρι δεκάρας. Είτε τα λεφτά όλα μαζί, είτε σε 4 δόσεις, είτε σε 6 δόσεις, όπως θέλει ο Παναθηναϊκός. Δεν μπορεί, δηλαδή, να κάνει διαφορετικά ο Αλαφούζος. Θα τον ξεπληρώσει τον πρώην παικταρά.

Διαβάστε ακόμα:

Μ’ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ Η ΑΕΚ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ;