Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟ!

 

Οι τρεις σωματοφύλακες του Μπέντο. Ρέτσος, Μανθάτης και Ανδρούτσος. Στο 3-0 με τους Οσμανλήδες ήταν παρόντες όπως και ένα ακόμα ελληνόπουλο, ο Φορτούνης. Ο καθιερωμένος, ο φιρμάτος Φορτούνης και γι’ αυτό σε παρατεταμένη αγωνιστική κρίση, όπως άλλωστε και ο Ολυμπιακός.

Το 3-0 ήταν έκπληξη. Ούτε οι ίδιοι στον Ολυμπιακό το περίμεναν. Και, βέβαια, δεν στέλνει άουτ, αράουτ, στα αποδυτήρια το αγωνιστικό πρόβλημα του πρωταθλητή η θριαμβευτική πρόκριση στους «16» του γιουρόπα. Ήταν πράγματι έκπληξη το 3-0, ένα ξέσπασμα, μια ανατροπή.

Λέγαμε για τον Φορτούνη. Άλλη κατηγορία αυτός από την νουβέλ βανγκ του Ολυμπιακού, τους ταλαντούχους τρεις σωματοφύλακες του Μπέντο. Όχι μόνο ελπιδοφόρους αλλά και ορεξάτους σε αντίθεση με το Φορτούνη που έχει πολλά χιλιόμετρα στην ομάδα.

Στο 65 μπαίνει ο Ανδρούτσος και μετά από πέντε μόλις λεπτά κάνει τη φάση του έργου. Με προσωπική ενέργεια δίνει το 2-0 στον Ελιονούσι. Ήταν «ζεστός» ο μικρός από τον πάγκο. Ρονταρισμένος. Πανέτοιμος. Πυρόκαυλος.
Δεν πωλείται ο Ανδρούτσος. Ούτε ο Μανθάτης. Ούτε ο Ρέτσος. Έχουν επιβληθεί με την αξία τους και το νταηλίκι τους στην ομάδα. Το σπουδαιότερο, επιβάλουν και νέα οικονομική πολιτική στην ΠΑΕ του πρωταθλητή.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ Ο ΠΑΟΚ ΩΣ… ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ