ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ «ΡΩΣΙΚΟ» ΠΑΝΟ

 

Το πρωτάθλημα έχει «καθίσει» στην Ελλάδα. Αν πράγματι υπάρχει πρωτάθλημα. Το ότι γίνονται κανονικά τα παιχνίδια κάθε εβδομάδα, δεν λέει τίποτα. Κατ’ αρχήν έχει φύγει ο κόσμος από τα γήπεδα. Αυτό αρκεί για να τελειώσει εδώ η κουβέντα. Ποιο πρωτάθλημα; Ο θάνατος του ηθοποιού είναι να παίζει σε άδειο θέατρο, Να του γυρίσει την πλάτη το θεατρόφιλο κοινό.

Δεν συγκινείται κανένας για την κατάντια του πρωταθλήματος. Και ποιος να ενδιαφερθεί για να το ξελασπώσει; Αυτοί που το έχουν υποβιβάσει. Που το έχουν δυσφημίσει. Γιατί όχι!

Μήπως ο κόσμος περιμένει από άλλους να σώσουν την Ελλάδα κι όχι από εκείνους που την κατέστρεψαν; Έτσι είναι. Τα ίδια τα κόμματα, τα ίδια πρόσωπα είναι στην σέντρα και περιμένουν να κάνουν παιχνίδι.

Αν υπήρχε πράγματι πρωτάθλημα δεν θα συνεχιζόταν ο αγώνας Ηρακλέους-ΠΑΟΚ με σηκωμένο το υβριστικό πανό στα ρώσικα σε βάρος του Ιβάν Σαββίδη.Για την μάνα του Ιβάν. Το οποίο πανό δεν κατέβηκε, έμεινε μόνιμο αξεσουάρ στο παιχνίδι. Άλλαξε ο κανονισμός και επιτρέπεται, μάλλον δεν απαγορεύεται ένα τέτοιο πανό. Απλά θα τιμωρηθεί ο Ηρακλής με πρόστιμο.

Και ποιος θα πληρώσει το πρόστιμο; Στον Ηρακλή δεν υπάρχει διοίκηση. Είναι ακέφαλος. Ούτε φράγκο υπάρχει. Εκτός από τα παιδιά της Θύρας 10. Αυτοί κάνουν κουμάντο. Οι οργανωμένοι. Ό,τι πουν αυτοί. Διοικούν ελληνικά. Ανεύθυνα. Οπαδικά. Πατριωτικά.
Η δε υποτιθέμενη ''διοίκηση'' της ΠΑΕ Ηρακλής αυτοκαταργήθηκε με το να καταδικάσει την ανάρτηση του πανό. Δεν κατάλαβα. Είναι υπαρκτή διοίκηση όταν στο σπίτι της, στην έδρα της αδυνατεί να επιβάλλει την τάξη σε ολιγάριθμο κοινό;

Διαβάστε ακόμα:

ΚΟΜΠΟΛΟΙ ΜΕ… ΑΛΛΕΣ ΧΑΝΤΡΕΣ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ