Η «ΣΥΜΜΑΧΙΑ» ΚΑΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΝΟΙΚΤΑ ΥΠΕΡ... ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ

 

Δεν υπάρχει καμία συμμαχία Παναθηναϊκού - ΑΕΚ - ΠΑΟΚ κατά Ολυμπιακού. Δεν υπήρξε ποτέ. Η «συμμαχία της εξυγίανσης» ενάντια στον Ολυμπιακό και κυρίως προσωπικά στον Μαρινάκη, είναι ένα παραμύθι των μήντια. Μια κατασκευασμένη, μια ανύπαρκτη ιστορία.

Βεβαίως δεν θέλουν ούτε να τον βλέπουν τον Μαρινάκη οι Ιβάν Σαββιδης, Ιβάν Αλαφούζος και Ντμίτρι Μελισσανίδης. Άλλο αυτό. Κι άλλο ότι ''συνεργάζονται'' και έχουν ανοικτή γραμμή επικοινωνίας στο όνομα του κοινού σκοπού. Να μην πάρει το πρωτάθλημα ο χοντρός.

Θα μιλούσε κάποιος πράγματι για συμμαχία, εάν τα αφεντικά της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού συμφωνούσαν με έργα, όχι με λόγια μόνο, π.χ. να βοηθήσουν τον Πανιώνιο να ξεπεράσει στη βαθμολογία τον Ολυμπιακό. Να πάρει το πρωτάθλημα ο Πανιώνιος.

Στις υπόλοιπες οκτώ αγωνιστικές ο Πανιώνιος έχει να παίξει με την ΑΕΚ, την προσεχή Κυριακή στη Νέα Σμύρνη, και εκτός έδρας με ΠΑΟΚ πρώτα και μετά με Παναθηναϊκό. Η μεγαλύτερη αβάντα για τον ιστορικό είναι αυτή. Να βάλει 9 πόντους στο τσεπάκι, χωρίς κάρτες, χωρίς τραυματισμούς, χωρίς τσιτώματα αγωνιστικά.

Κι αν κερδίσουν στην έδρα τους τον Ολυμπιακό οι ΠΑΟΚ, την προσεχή Κυριακή, και Παναθηναϊκός, ε, τότε ο δρόμος είναι ανοικτός για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Πανιώνιο. Αν δώσουν τα χέρια οι Μελισσανίδης, Αλαφούζος, Σαββίδης, τότε, ναι, θα μιλήσουμε για συμμαχία.

Διαβάστε ακόμα:

ΕΝΤΟΛΗ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΝΑ ΧΑΣΕΙ Η ΑΕΚ ΑΠΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟ!!!