ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΕΚ… ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

 

Μάπα ποδοσφαιρική η χθεσινή, η πρώτη από το διήμερο των προημιτελικών του κυπέλλου. Αστέρας και Παναθηναϊκός κακώς… σκοτώθηκαν σ’ ένα παιχνιδάκι που δεν είχε, αλλά ούτε και του έδωσαν σημασία οι… αντίπαλοι. Νικητής με 4-0 στο πρώτο ματς ο Παναθηναϊκός βρέθηκε στη ρεβάνς σε μια συνάντηση… προπονητική με τους γηπεδούχους.

Συμπέρασμα; Κανένας ανταγωνισμός για την πρόκριση στους «4» του κυπέλλου και αδιάφορο το αποτέλεσμα, το 1-0 του Παναθηναϊκού. Το άλλο παιχνίδι της ημέρας το χάλασε ο διαιτητής. Έδωσε πέναλτυ υπέρ της ΑΕΚ και μαζί έδιωξε με κόκκινη παίκτη του Πλατανιά από τον αγώνα. Η κυπελλούχος, εκνευριστικά προβληματική με το οριζόντιο και… πισινό ποδόσφαιρό της, προηγήθηκε με το κτύπημα πέναλτυ του αγωνιστικότατου, του μαχητικότητατου Πλατανιά που ζητούσε πρόκριση και δεν του άξιζε το τελικό 3-0.

Με δέκα παίκτες ο Πλατανιάς και πριν συμπληρωθεί ημίωρο η ΑΕΚ έκανε το 2-0 με δύσκολο σουτ του Αραούχο μετά από ασίστ του Μάνταλου. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πλατανιάς είχε εγκαταλείψει το ματς και έτσι έδωσε την ευκαιρία στην ΑΕΚ να αναδείξει την επιθετική της αστοχία, την ανικανότητά της να σκοράρει.

Ας ελπίσουμε ότι θα μας ικανοποιήσει το ποδόσφαιρο που θα δούμε στα δύο σημερινά παιχνίδια, ΠΑΟΚ-Ξάνθη και Ατρόμητος-Ολυμπιακός, όπου η πρόκριση είναι ανοιχτή.


Διαβάστε ακόμα:
ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΥΝΗΘΕΙ ΤΟΥ ΒΑΣΣΑΡΑ!