Ο ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΟΣ ΙΒΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΚΡΟΠΕΟΓΛΟΥ

 

Καλώς τον Νίκο. Τον γίγαντα υπουργό δημόσιας τάξης που έπιασε τον ένοχο. Τον αυτουργό, λέει, του υβριστικού πανό στο παιχνίδι Ηρακλέους-ΠΑΟΚ 1-1.

Γνωστό το έργο. Σηκώθηκε πανό όπου στα ρώσικα και στη πιο χυδαία και άνανδρη γλώσσα της γης κάτι έγραψαν για την μητέρα του Ιβάν Σαββίδη. Ποιά ρώσικα και ηρακλήδικα ότι εκφράστηκαν οι μικροπέογλου. Αυτοί που κατέδειξαν την κατάπτωση μας. Την παρακμή. Τον μαρασμό. Τον εκφυλισμό. Όλα αυτά κι άλλα μη ανακοινώσιμα άνευ χαρτόσημου.

Η υπουργάρα, λοιπόν, Νίκος Τόσκας στο όνομα, γνωστοποίησε εις το πανελλήνιον ότι εντοπίστηκε ο δράστης και θα δικαστεί. Και το έργο θα τελειώσει σα να μη συνέβη. Ο χάλιας θα ζητήσει συγγνώμην από τον Ιβάν και ο μεγαλόψυχος και μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ θα του δώσει άφεση αμαρτιών.

Για βαστάτε, ρε. Όλοι οι άλλοι που καμάρωναν για το πανό στην εξέδρα δεν ήξεραν... ρώσικα; Αυτό θα μας πουν. Ότι είναι από χωριό 47 κατοίκων και για μήνες αποκλεισμένοι από τα χιόνια.

Να σου πω εγώ. Δεν μ’ ενδιαφέρει ποιός ο ΕΝΑΣ, αν είναι ένας, που έφτιαξε και σήκωσε το πανό. Όλοι όσοι ήταν σούζα κάτω από το πανό αξίζουν πιο φτηνά από τα φύκια. Αν ήταν σωστοί θα το είχαν κατεβάσει. Θα τους εμπόδιζε ο ΕΝΑΣ; Τουλάχιστον θα είχαν απομακρυνθεί από τη λέπρα του πανό που ο ΕΝΑΣ το μόστραρε ως περήφανο λάβαρο της αλητείας που φοράει τη φανέλα της ιστορίας του Ηρακλέους.