ΔΕΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΑΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ… ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ

 

Επιτυχία του Πανιωνίου που πήρε το ''Χ'' από την ΑΕΚ. Επιτυχία και της ΑΕΚ που κατάφερε να αποσπάσει εκτός έδρας το ''Χ'' από τον Πανιώνιο. Σ’ ένα αποτυχημένο παιχνίδι οι δύο ομάδες πέτυχαν να μη χάσουν.

Ψιλοπροσπάθησε ο καλύτερος Πανιώνιος τις τελευταίες δεκαετίες να δώσει ρυθμό στον αγώνα, όμως η ΑΕΚ ήταν πάλι εκνευριστικά αργή, ανίκανη να αλλάζει τη μπάλα και έτσι κράτησε το… ντέρμπυ σε πολύ χαμηλό επίπεδο.

Κρίμα τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο. Και τους υπουργούς του Σύριζα και της πρώτης φοράς αριστερας που τίμησαν με την παρουσία τους τον αντισυστημικό Πανιώνιο.

Κρίσιμη, λέει, αναμέτρηση. Ο Πανιώνιος με νίκη πλησιάζει τον καθεστωτικό Ολυμπιακό στους 4 βαθμούς. Η δε κυπελλούχος ΑΕΚ ήθελε τόσο τη νίκη για να μη μείνει πίσω στη διεκδίκηση της πρόκρισης στα play – off.

Τι είδαμε σε τούτη, τη μοναδική της ημέρας σύγκρουση του πρωταθλήματος ανάμεσα σε δύο αντιπάλους κορυφής; Ένα γκολ της ΑΕΚ μετά από προσωπικές ενέργειες του Μάνταλου και του σκόρερ Αραούχο σε μία φάση όπου δύο αμυντικοί του Πανιωνίου ανταγωνίστηκαν ποιος θα κάνει το πιο χοντρό λάθος. Και ένα γκολ του Πανιωνίου που στην πραγματικότητα το προκάλεσε η ολiγωρία των αμυντικών της ΑΕΚ

 

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ «ΕΔΩΣΕ» ΤΟ 2-0 ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ