ΓΙΑΤΙ ΚΟΛΛΑΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΕΚ; ΣΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ!

 

Αν το γήπεδο της ΑΕΚ ήταν ιδιοκτησία της ΠΑΕ, τότε θα είχε ήδη ολοκληρωθεί η κατασκευή του. Και ο Παναθηναϊκός εδώ και χρόνια πολλά θα είχε κτίσει από την αρχή το γήπεδο στη Λεωφόρο (φώτο), αν δεν ήταν, υποτίθεται, του ερασιτέχνη.

Κοτζάμ Απόστολος Νικολαίδης ήταν πρόεδρος στον Παναθηναϊκό. Και το άλλο το βαρύ όνομα, ο εκ Χανίων Μοάτσος, με 60 παπόρια και συνέταιρος του Ελευθερίου Βενιζέλου. Ξεχνάς τον Βαρδινογιάννη. Και την πολυμετοχικότητα. Γήπεδο πάλι δεν έγινε. Ούτε και πρόκειται!

Παραμύθια είναι όλα αυτά που λένε οι αντίθετοι στην κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ. Δεν θέλουν να μείνουν έξω από τη μπίζνα. Από την κονόμα. Μαγαζιά, εστιατόρια, τραμπάλες, χορηγίες, διαφημίσεις, ετσέτερα. Και μιλάνε για την αποχέτευση, τη θέα που χάνεται, τον αέρα που θα φυσάει και θα φέρνει τα σύννεφα με βροχή, και τους κεραυνούς.

Έτσι και βάλει χέρι στο γήπεδο της Λεωφόρου με κοντράτα η ΠΑΕ, χωρίς να το πάρει πρέφα ο Α.Ο., ο εραστέχνης, κάθε διετία, κάθε πενταετία, θα χάνει πόντους ιδιοκτησίας. Μέχρι να βρεθεί στην απ’ έξω.

Έστελνε χαρτιά η ΠΑΕ επί πολυμετοχικότητας στο Δήμο, και έλεγε «Αυγά». Χαρτιά έστελνε και ο Θανάσης ως Α.Ο. κι έλεγε «καλάθια». Κι άσε κάποιους να λένε ότι ο Παναθηναϊκός είναι... ενιαίος.

Διαβάστε ακόμα:

ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΑ ΖΑΛΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΙ