Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΘΑ... ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ

 

Ας ελπίσουμε ότι δεν θα χρειαστεί να καλέσουν και σήμερα το μεσημέρι στην ΕΠΟ τα αστυνομικά σκυλιά και τους πυροτεχνουργούς για να βρουν... μπόμπα. Έναν εκρηκτικό μηχανισμό παραμύθι φούρναρης και έτσι αναβληθεί για μια φορά ακόμα η κλήρωση.

Ένα παραμυθένιο τηλεφώνημα, για δήθεν βόμβα, από τον γνωστό φαρσέρ που δεν βάζει μυαλό. Αν την ξανακάνει θα πάει πάλι πίσω η κλήρωση. Επειδή η διαδικασία της σχετικής έρευνας απαιτεί χρόνο. Χρειάζεται να ψάξουν όλους τους χώρους της ΕΠΟ, όχι μόνον τη συγκεκριμένη αίθουσα της κλήρωσης.

Επί του θέματος. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός υπέστη τέσσερις ήττες. Κέρδισε μονάχα τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη. Πάλι χωρίς να ικανοποιήσει. Παρουσιάζοντας πάλι άσχημη εικόνα.

Ποιά τύχη περιμένει στην κλήρωση των ημιτελικών του κυπέλλου ο Ολυμπιακός; Να περάσει στον τελικό με αντίπαλο την ΑΕΚ, τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ. Και από τους τρεις έχασε πρόσφατα. Κατά σειρά ήττα από ΑΕΚ, (τον Πανιώνιο στο Καραϊσκάκη), από τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό.

Αυτό, δυστυχώς για τον Ολυμπιακό, είναι το ερώτημα της ημέρας. Όχι με πια ομάδα θα κληρωθεί, αλλά από ποιά θα... αποκλειστεί.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΥΧΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΟΠΟΙΑ ΚΛΗΡΩΘΕΙ ΜΕ… ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!!!