ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ ΜΕ ΚΟΥΓΙΑ

 


Θα κάνει μήνυση στον Αλέξη Κούγια ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακού Ευάγγελος Μαρινάκης; Για την βαρύτερη ύβρι όπως θεωρεί ότι δέχθηκε από τον συνάδελφό του μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Λάρισας. Και τι, αλήθεια, να βγει επί της ουσίας, ακόμα και να δικαιωθεί ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, αν πάει στα δικαστήρια τον Κούγια;

''Άστο, πρόεδρε, μη μπλέξουμε με τον Κούγια...'' προσπάθησε να τον συγκρατήσει συνεργάτης του προέδρου του Ολυμπιακού. «Εντάξει, δεν λέγεται με τίποτα αυτό που είπε σε κανάλι ο δικηγόρος, όμως από την άλλη μην παρασυρόμαστε σε παιχνίδια που εξυπηρετούν τους αντιπάλους μας...».

Τι είπε ο Κούγιας; Πρώτα ότι «Δεν έχω συναντηθεί ποτέ με τον Μαρινάκη!». Πώς να το πάρει κανείς αυτό; Ότι ο Μαρινάκης είναι... απρόσιτος. Ότι δεν θέλει παρτίδες μαζί του ο Κούγιας. Επειδή όποιος μιλάει, όποιος έχει επαφές με τον Μαρινάκη είναι... ύποπτος.

Το άλλο του Κούγια. Ότι... προσκύνησε τον Πατισάχ Μαρινάκη. Δεν το είπε έτσι, αλλά αυτό εννοεί. Αυτό κατάλαβαν όλοι. Ότι δεν θα ανέβαινε στη σούπερ ληγκ η Λάρισα αν ο Κούγιας δεν έκανε... στροφή στον σουλτάνο. Δηλαδή;

Ο Μαρινάκης, δηλαδή, κουμαντάρει την πιάτσα, αυτός αποφασίζει ποιά ομάδα θα ευνοηθεί, ποιά θα κυνηγηθεί. Κι εγώ, ο πολέμιος της διαφθοράς Κούγιας, όχι για πάρτη μου προσωπικά, αλλά για χάρη της ομάδας έβαλα νερό και ανθρακικό στο κρασί μου.

Τίποτα δεν έχει πει ο Αλαφούζος! Όλα όσα χρέωνε στην εγκληματική οργάνωση και στον Μαρινάκη επί 4 χρόνια ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, δεν είναι τίποτα μπροστά σ’ αυτά που... έκανε ο Κούγιας, για το καλό της Λάρισας, βέβαια.


Διαβάστε ακόμα:

Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΣΟ ΜΕΤΡΑΕΙ