ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ… ΙΔΕΑ

 

«Αν έρθει στον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, τότε η διοίκηση παραιτείται επιτόπου». Αυτό είπε δημοσίως και επισήμως ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Δημήτρης Μπαλτάκος.

Φασιστικά πράγματα, δηλαδή. Καμία σχέση με δημοκρατία. Με εκλογικές διαδικασίες. Αυτά είναι περιττά. Αχρείαστα.

Εκλεγμένος είναι ο κύριος Δημήτρης Μπαλτάκος. Ο ίδιος λέει ότι δεν χρειάζεται να γίνουν εκλογές, αν αποφασίσει να αναλάβει ο κύριος Δημήτριος Γιαννακόπουλος. Αυτός, ο Μπαλτάκος αποφασίζει για λογαριασμό των μελών του ερασιτέχνη. Κι όσων έχουν εκλεγεί στην διοίκηση.

Και γιατί χωρίς καν διαδικασίες, έστω τυπικά, ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού αντιπροσωπεύοντας νταηλήκι τα άλλα μέλη της διοίκησης και τον κόσμο του Παναθηναϊκού «παραδίδει» άνευ όρων στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο; Επειδή ο υιός του Παύλου έχει λεφτά!

Ώστε, έτσι! Η Ιδέα του Παναθηναϊκού, η Ιστορία του, η αξιοσύνη του, όλα αυτά ακόμα και στον… ερασιτέχνη εξαρτώνται από τα γαμημένα λεφτά.

Η αγάπη του Δημήτρη Μπαλτάκου για τον Παναθηναϊκό δεν φτάνει. Η πίστη του στα ιδανικά που εκπροσωπεί ο Παναθηναϊκός είναι σχεδόν αδύναμη απέναντι στα πακέτα ενός επιχειρηματία.

Ναι, έτσι είναι! Αυτή είναι η αλήθεια. Ένας μπατηράκος, κάποιος βιοπαλαιστής δεν έχει θέση προέδρου σε αθλητικό σύλλογο. Σε κάθε σύλλογο.

Έτσι είναι. Όλοι, λοιπόν, να μάθουν να μιλάνε τη γλώσσα της αλήθειας, όπως κάνει χρήση της ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Μη μας ζαλίζετε τον έρωτα για τις ιδέες, τις ιδεολογίες και το ιστορικό παρελθόν της ομαδάρας σας.