ΑΛΕΞΗΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ

 

Δικαιολογημένα ο Αλέξης Τσίπρας υποστηρίζει ότι πάμε καλά. Πάμε καλά; Το λέει ο πρωθυπουργός, όχι κάποιος που έπαθε, που άρχισε να παραμιλάει.

Δικαιολογημένα ο Αλέξης, ο πρωθυπουργός υποστηρίζει ότι θα βγούμε από την κρίση. Και το λέει και το αποδεικνύει στην πράξη. Πραγματικά, αν δεν το πίστευε ότι θα καθαρίσει τι μπουγάδα ο Αλέξης ο αγωνιστής δεν θα παρέμενε στην εξουσία.

Στους τρεις πρώτους μήνες του 2017 έβαλαν λουκέτο 8.500 επιχειρήσεις. Πήρες χαμπάρι την επιτυχία του Τσίπρα; Και η Ελλάδα θα πηγαίνει ακόμα καλύτερα, όπως λέει ο Τσίπρας, αν το νούμερο ήταν μεγαλύτερο από δέκα χιλιάδες, αν κατέβαζαν ρολά περισσότερες από 10.000 επιχειρήσεις.

Την έπεσαν στον Αλέξη Κούγια οπαδοί της Λάρισας και για μια φορά ακόμα τα μήντια παραπληροφόρησαν τον κόσμο. Η οργή των Λαρισαίων δεν ήταν επειδή η ομάδα κινδυνεύει να επιστρέψει στην Β’ εθνική. Επειδή η ομάδα δεν πάει καλά, όπως καλά πάει η Ελλάδα του Τσίπρα. Ανησυχούν οι οπαδοί της Λάρισας για την αναποτελεσματικότητα του αγωνιστή για την κάθαρση του ποδοσφαίρου Αλέξη Κούγια.

Διαβάστε ακόμα:

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΠΑΚΤΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ