ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ «ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ»

 

Για πρώτη φορά μετά από 11 χρόνια, πριν από ντέρμπυ ο Ολυμπιακός φοβάται τα σαγώνια του παρασκηνίου, όχι του γνωστού καρχαρία παρουσιαστή Κυριάκου Θωμαίδη. Ο πρωταθλητής βρίσκεται σε κατάσταση πολιορκίας! Εν όψει της αναμέτρησης με τον «εφιάλτη» της ΑΕΚ που τον έχει κερδίσει τρεις φορές επί Μαρινάκη και του έχει πάρει το κύπελλο 2016.

Αυτό το σκηνικό στον Ολυμπιακό έχουμε να το δούμε από το πρώτα χρόνια του Κόκκαλη. Τότε, που ακόμα επηρέαζε το σύστημα ο «βαρδινογιαννισμός», και πέρασε αυτός στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας με τη δραστηριοποίηση της Παράγκας. Πανικός, λοιπόν, σήμερα στον Ολυμπιακό, παραμονές του πρώτου αγώνα με την κυπελλούχο ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη.

Έχει πέσει γραμμή. Ότι η «εγκληματική οργάνωση της εξυγίανσης» έχει βάλει στο σημάδι τον φουκαρά Ολυμπιακό. Οι συμμορίτες της «εξομάλυνσης», της αναμόρφωσης της ΕΠΟ, δεν σέβονται την Ιστορία του Ολυμπιακού, τον λαό του.

Παραμύθι; Η γνωστή πατέντα στο ντόπιο ποδόσφαιρο εδώ και 50 χρόνια. Γαβγίζουμε εκ των προτέρων και για να προλάβουμε το χειρουργείο και να είμαστε αξιόπιστοι στις δικαιολογίες μετά την ήττα. Όχι! Είναι γνήσιες οι ανησυχίες στους... κύκλους του Ολυμπιακού μήπως τους στήσουν στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Είναι ειλικρινείς οι φόβοι, σε συνδυασμό βέβαια και με το ότι η ομάδα σέρνεται.


Διαβάστε ακόμα:

ΣΤΗ ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΑΕΚ «ΝΕΚΡΟΣ» Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ