ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΚΑΣΕΤΕΣ ΑΝ ΠΕΣΕΙ Η ΛΑΡΙΣΑ

 

Δεν θα ήθελα να ήμουν στη θέση του Αλέξη Κούγια. Με τίποτα. Στην θέση κάθε προέδρου ΠΑΕ που απειλείται με υποβιβασμό. Κατάρα σου λέω. Πριν από ένα χρόνο να είσαι στην καλή χαρά με την άνοδο από την Β’ εθνική και σήμερα να σε ζώνουν το φίδια, μην επιστρέψεις απ’ εκεί που ήρθες.

Κινδυνεύει και η Λάρισα. Βέβαια. Όταν δεν έχει εξασφαλιστεί, δεν αποκλείεις ποτέ την πιθανότητα να... κληρωθεί στην ομάδα συμφερόντων Αλέξη Κούγια το δεύτερο «εισιτήριο επιστροφής», μετά την καταδικασμένη Βέροια.

Τον γνωρίζουμε χρόνια τον Κούγια, όμως ποιός μπορεί να φανταστεί το τι έχει να πει ο άνθρωπος έτσι και υποβιβαστεί η Λάρισα. Ήδη είπε πολλά σε βάρος του ΠΑΣ Γιάννινα και της Κασσιόπης. Επειδή έχασαν. Επειδή τα αποτελέσματα στους αγώνες τους δυσκολεύουν την παραμονή της δικής του ομάδας.

Να ετοιμάσουμε τις κασέτες. Να καταγράφουμε τα φοβερά και τρομερά που θα πει ο δικηγόρος, αν συμβεί τελικά το κακό. Να τα θυμόμαστε.

Η Λάρισα έχει 25 βαθμούς και παίζει στο γήπεδό της με Ξάνθη και στην Λεωφόρο με Παναθηναϊκό. Τι μπορεί να κάνει; Να κερδίσει και τα δύο ματς. Να τα χάσει και τα δύο. Ο Ηρακλής με 25 επίσης παίζει με Παναιτωλικό εντός και εκτός με Αστέρα.
Ο Λεβαδειακός ελπίζει, δεν πέθανε ακόμα. Έχει 23 βαθμούς, θα παίξει στην έδρα του με ΑΕΚ και εκτός με Πανιώνιο.