ΠΟΙΑ «ΑΛΛΑΓΗ» ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΡΑΠΑΠΑΣ!

 

Να ξέρουμε τι λέμε. Πρώτος πρώτος ο Μαρινάκης είχε συμφωνίσει με το δίδυμο Ινφαντινο - Θόδωρου Θεοδωρίδη, δηλαδή με την FIFA και την UEFA, να μπει διοικούσα επιτροπή στην ΕΠΟ. Για να μη ξεχνιόμαστε. Και ο Μαρινάκης υπέδειξε πρόσωπα, όπως άλλωστε οι άλλοι «εξυγιαντές» ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Απείρακτος ο Παυσανίας στην ΕΠΟ. Απείρακτος ο Βασσάρας. Απείρακτη η Ντέμπυ. Και λοιποί «αφανείς». Και η ζωή συνεχίζεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο...

...Πώς, όμως, συνεχίζεται; Με πύρινες επιστολές διαμαρτυρίας του Ολυμπιακού στους «απ’ έξω». Σε FIFA και UEFA, δηλαδή στα διεθνή όργανα με τα οποία ειδικά ο Ολυμπιακός έχει ανοικτή γραμμή κι όχι ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ.

Δεν είναι τυχαίο ότι μετά τη συμφωνία για την ΕΠΟ, τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού Γιαννίκο τον πήρε κοντά του ο πρόεδρος της FIFA, ο φαλακρός πράκτωρ Τζιάνι Ινφαντίνο και τον όρισε ''ψηφοσυλλέκτη'' του. Υπεύθυνο ομοσπονδιών σ’ όλο τον κόσμο.

Τι θέλουν Καραπαπάς, Βρέντζος και Σάββας για να μη διαμαρτύρονται; Να το παίζουν οι άλλες ΠΑΕ Κολέγιο Αθηνών; Να τρώνε μάπες και να μη μιλάνε; Να το κάνουν γαργάρα όπως το αμερικάνικο κολέγιο.

Πώς θέλουν τις «αλλαγές» στο ποδόσφαιρο ο Μαρινάκης και ο Καραπαπάς; Για να μη λένε από τον Πλατανιά ότι φάγαμε ξύλο. Τι, επιτέλους, πρέπει να γίνει για να επανέλθει η... ομαλότητα στο πρωτάθλημα. Να μπούμε στο κανονικό running που ξέραμε χρόνια.

Ρε, μπας και τη ζημιά όλη την κάνει ο έτσι της ΕΠΟ, που ναι μεν παρέμεινε, αλλά έμαθε ότι ο Μαρινάκης τελικά είχε συμφωνήσει να τον στείλουν;

Διαβάστε ακόμα:

ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ, ΤΟ ''ΠΑΙΔΙ'' ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ