ΔΕΝ ΑΡΕΣΕ Ο… «ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ» MR. MANOS

 

Στα χρόνια του πατριάρχη του Παναθηναϊκού Απόστολου Νικολαΐδη οι δημοσιογράφοι της ομάδας ήταν… «Κρεμλίνο». Μια ήταν η «γραμμή», όλοι πειθαρχούσαν στο Κρεμλίνο, έτσι αποκαλούνταν οι μυημένοι διαπιστευμένοι από κάθε εφημερίδα. Που λειτουργούσαν περισσότερο ως συνωμότες κι όχι ρεπόρτερ. Αυτά γράφουμε, αυτά τα καταπίνουμε. Να μη μάθει τίποτα ο εχθρός, δηλαδή ο Ολυμπιακός.

Κρεμλίνο στα ρωσικά σημαίνει φρούριο. Και το Κρεμλίνο στο ιστορικό κέντρο της Μόσχας είναι πράγματι ένα μεσαιωνικό κάστρο, που ήταν η έδρα της κρατικής εξουσίας, τόσο επί τσάρων, όσο και επί κομουνισμού. Και σήμερα στο Κρεμλίνο είναι η προεδρική κατοικία, του νεοτσάρου, του Πούτιν.

Δεν άρεσε σε κάποιους δημοσιογράφους του Παναθηναϊκού η επιλογή από τον Αλαφούζο του Μάνου Μαυροκουκουλάκη. Επί Απόστολου Νικολαΐδη όποιος «σχολιαστής» ήταν εκτός «γραμμής Κρεμλίνου» δεν του επιτρεπόταν η είσοδος στο γήπεδο, ας ήταν βάζελος από κούνια.

Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια; Ποια παναθηναϊκάρα κρύβεται πίσω από τα γραπτά εκείνων που τους ξύνισε η «περίεργη» επιλογή Μαυροκουκουλάκη και τον χαρακτήρισαν κιόλας «παλαιοκομματικό».

Διαβάστε ακόμα:

ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ’ ΣΑΙ... ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ!