ΑΝΩ - ΚΑΤΩ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ... ΚΥΖΑ!

 

Έχουν παραφρονήσει στον Παναθηναϊκό με τον διαιτητή του αυριανού αγώνα-ρεβάνς στην Τούμπα. Φοβούνται ότι το κοράκι θα τους περάσει από χειρουργείο.

Γίνονται, ρε, αυτά τα πράγματα μεταξύ... «συμμάχων» στον υπέρτατο αγώνα της εξυγίανσης. Κι όμως! Στον Παναθηναϊκό έχουν τρομοκρατηθεί χωρίς υπερβολή για τον ορισμό του Δραμινού καθηγητή χημείας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Γιώργου Κύζα, που ζει στην Θεσσαλονίκη. Απλά βγάζουν την δυσφορία τους σεμνά και ταπεινά για τον ανηψιό του παλιού ποδοσφαιριστή τους.

Χρειάστηκε να τους παίξει ο Κύζας στον ημιτελικό κυπέλλου για να αρχίσουν το… ψάξιμο στον Παναθηναϊκό. Και διαπίστωσαν, εκτός όλων των άλλων, ότι ο ρέφερυ είναι γιος του αδελφού του Κυπρίου Δημήτρη Κύζα που μέχρι το 1981 έπαιζε σέντερ μπακ στον Παναθηναϊκό. Και σήμερα είναι μόνιμα εγκατεστημένος στην Πάτρα.

Τι ψάχνουν στον Παναθηναϊκό; Τι είδους σχέση και αν υπάρχει παίζει ανάμεσα στον Κύζα και τον πρώην αστυνομικό και άνθρωπο σήμερα του Σαββίδη, Τεβεκέλη. Επί της ουσίας. Λευκό ''ποινικό μητρώο'' στη διαιτησία έχει το μορφωμένο παιδί που θα σφυρίξει αύριο στο παιχνίδι που θα δώσει την δεύτερη ομάδα για τον τελικό του κυπέλλου. Έλα, όμως, που οι Παναγόπουλοι κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα.


Διαβάστε ακόμα:

ΙΚΑΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ Ο ΠΑΟΚ, ΑΛΛΑ...