ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ Η ΑΕΚ ΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΟΛΑΣΗ!

 

Τα είχαμε πει. Με τι άντερα να τιμωρήσουν τον Ολυμπιακό, να του αφαιρέσουν το πρωτάθλημα. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Να εφαρμοστούν οι κανονισμοί, δηλαδή. Άσε τους άλλους να λένε ότι η Ελλάδα γύρισε σελίδα, ότι είμαστε στη φάση της πρώτης φοράς αριστερά.

Ένοχος ο Ολυμπιακός για τα γνωστά «γεγονότα» στο παιχνίδι κυπέλλου με την ΑΕΚ. Κανένα πρόβλημα. Είπαμε. Δεν είπαμε; Και τα είπαμε πριν αποφασίσει η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, τι... θα αποφασίσει.

Και να μη διαμαρτύρονται κάποιοι γιατί γλύτωσε ο Ολυμπιακός. Ας έρθουν στη θέση εκείνων που είχαν υποχρέωση να αφαιρέσουν βαθμούς από τον Ολυμπιακό. Φοβούνται οι άνθρωποι τη ζωή τους. Μην καταλήξουν στο νοσοκομείο για τρείς μήνες χωρίς να έχουν πρόβλημα υγείας.

Να χάσει το παρμένο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός με αφαίρεση βαθμών; Ποιός το ρισκάρει να ψηφίσει κατά του Ολυμπιακού και κάποιοι φανατικοί γάβροι στην τύφλα της αδικίας να αντιδράσουν με βία και αυθορμητισμό. Όπως καθάρισε ο Ολυμπιακός με τη ποινή να ‘ναι άδειο το Καραϊσκάκη σε 4 ματς, έτσι και η ΑΕΚ θα πέσει στα μαλακά αν το κάνει σήμερα κόλαση στο ΟΑΚΑ, στο ματς-ρεβάνς με τον Ολυμπιακό.

Για παράδειγμα. Χάνει η ΑΕΚ στο ημίχρονο αλά Ολυμπιακός με Πλατανιά και επιτόπου εφαρμόζεται το ''σύστημα μαχαιροπήρουνο'' στους φιλοξενούμενους. Τι θα γίνει; Τίποτα! Τι να γίνει. Αβαβά του αβαβά.

Διαβάστε ακόμα:

ΝΕΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΙΔΙΟΣ ΟΠΩΣ Ο... ΠΑΛΙΟΣ!