ΑΝ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΒΑΖΕ ΠΡΩΤΟΣ ΓΚΟΛ...

 


Τέσσερα έβαλε ο ΠΑΟΚ. Μεγάλη νίκη. Μεγάλη πρόκριση. Βαρύ και ασήκωτο το 4-0 γι’ αυτόν τον Παναθηναϊκό, που στο πρώτο ημίχρονο περίμενες αυτός να σκοράρει. Σ’ ένα παιχνίδι που το χαρήκαμε, το απολαύσαμε για την πλούσια ποδοσφαιρική δράση του. Και με τον Παναθηναϊκό καλύτερο στα πρώτα 45’.

Αλήθεια, θα σκοράριζε 4 φορές ο ΠΑΟΚ αν είχε προηγηθεί ο Παναθηναϊκός; Απάντηση δεν υπάρχει. Αξίζει, όμως, μια απλή ποδοσφαιρική και καθόλου καφενειακή κουβέντα.

Πώς να έπαιζε τον καλύτερό του στο πρώτο ημιχρόνιο Παναθηναϊκό, ο ΠΑΟΚ όταν θα έχανε ήδη με 1-0; Βουρ στον πατσά να πιάσουμε σκορ πρόκρισης με 4-1; Κι αν πάνω στην φούρια του ΠΑΟΚ ο επικίνδυνος Παναθηναϊκός κοπάναγε ένα ακόμα γκολ;

«Δολοφονικές» οι στιγμές που έγινε το 1-0 και το 2-0 του ΠΑΟΚ. Στο 14 του πρώτου ημιχρόνου και στο 3 του β’. Και ένας Παναθηναϊκός λες και δέχτηκε τσίμπημα από κόμπρα. Ναρκώθηκε, χάθηκε μετά το 2-0.