Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΟΜΑΔΑ;

 

Ο Ολυμπιακός δεν έχει ομάδα. Το λένε και οι οπαδοί του. Δεν παίζει μπάλα, δηλαδή. Ούτε θα πεις ότι έχει ομάδα επειδή πήρε το πρωτάθλημα. Ούτε επίσης θα πεις ότι είναι χειρότερος από την ΑΕΚ, τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ, επειδή έμεινε εκτός τελικού κυπέλλου.

Κι ακριβώς επειδή η ομάδα απογοητεύει με τις εμφανίσεις της, ο μεγαλομέτοχος... δεσμεύτηκε να κάνει μεταγραφές. Γιατί, όμως; Να φέρει καλύτερους παίκτες. Πιο ακριβούς. Αυτό θα γίνει; Μ’ άλλους ποδοσφαιριστές ο Ολυμπιακός θα γίνει ομάδα. Θα ενθουσιάζει τον κόσμο. Θα συνεχίσει να είναι το πρώτο φαβορί στο πρωτάθλημα.

Μια στιγμή. Το ρόστερ σήμερα του Ολυμπιακού είναι το πιο πολυέξοδο. Εξ ορισμού ο πρωταθλητής διαθέτει καλύτερο υλικό, σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές του. Να, όμως, που δεν έχει ομάδα.

Νόμος άγραφος στο ποδόσφαιρο. Δεν γίνεται μεγάλη ομάδα με παίκτες μικρής αξίας. Από την άλλη, όμως, δεν κάνουν μεγάλη ομάδα απαραιτήτως κάποιοι παίκτες επειδή ε.ιναι υψηλής αξίας. Ακόμα, πάντα σύμφωνα με τους άγραφους της μπάλας, δεν κτίζεται μια ομάδα από τη μια στιγμή στην άλλη. Σ’ ένα μήνα. Σε λίγους μήνες.

Συμπέρασμα. Οι μεταγραφές φέρνουν την ελπίδα. Μόνον. Όχι και τη σιγουριά ότι η ομάδα θα παίζει ποδόσφαιρο απαιτήσεων και ποιότητας.

Διαβάστε ακόμα:

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΦΗΜΕΡΕΥΑΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ