Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΞΕΚΟΒΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΙΓΡΗ!

 

Μόνον στο στόμα δεν φιλιόντουσαν οι δύο συναγωνιστές της εξυγίανσης στο πρωτάθλημα. Αλαφούζος και Σαββίδης είχαν έρθει πολύ κοντά γιατί τους ένωνε η αγωνία τους για ένα καλύτερο ποδόσφαιρο. Θύματα της εγκληματικής οργάνωσης Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, κοινός εχθρός ο Μαρινάκης του Ολυμπιακού και ο Ολυμπιακός του Μαρινάκη.

Και ο αποδυτηριάκιας έγραφε και ξανάγραφε ότι αυτά τα παραμυθάκια για… συμμαχίες των Αλαφούζου- Μελισσανίδη- Ιβάν δεν τα λες ούτε στα παιδάκια του νηπιαγωγείου.

Σήμερα, ο Αλαφούζος είναι τόσο έξαλλος, τόσο εκτός εαυτού προσωπικά με τον Ιβάν Σαββίδη, που πήρε την απόφαση, οριστική και αμετάκλητη, να μη... γνωρίζει ούτε τον Μελισσανίδη. Τι συμβαίνει; Τίποτα!

Τίποτα δεν υπάρχει σε βάρος του αφεντικού της ΑΕΚ από πλευράς ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Αυτά, όμως, που έπαθε η ομάδα στο παιχνίδι ρεβάνς του κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ήταν αρκετά για να σταματήσει ο Αλαφούζος τα σαλιαρίσματα περί... «συμμαχίας» κατά της εγκληματικής οργάνωσης.

Με μια άλλη κουβέντα το «μήνυμα» που πέρασε ο Αλαφούζος στα στελέχη της ΠΑΕ είναι ότι δεν έχουμε εμπιστοσύνη σε κανένα. Εμπιστευόμαστε όλους τόσο, όσο τον Μαρινάκη.


Διαβάστε ακόμα:

ΡΕΜΙ ΓΚΑΡΝΤ, ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ... ΝΤΑΜΠΛ ΡΙΣΚΟ!