ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ

 

«Ο Ολυμπιακός πήρε πανάξια το πρωτάθλημα, κι αυτό δεν αλλάζει» είπε αυτό το πολιτικά γελοίο υποκείμενο με το όνομα Δρίτσας, πρώην υπουργός του σύριζα και το είπε σε μία σύναξη στο Καραϊσκάκη που οργάνωσε ο... Καραπαπάς. Κι όταν μετά κάποιοι κομματικοί στο μουλωχτό του βγήκαν από αριστερά, ο συμβίος της κυρίας Τασίας είπε τη μεγάλη κουβέντα.

«Τι θέλατε να κάνω; Τι άλλο μπορούσα να πω σε μία αντικυβερνητική εκδήλωση...».

Έχει δίκαιο σ’ αυτό ο Δρίτσας, ο άνθρωπος που μιλάει και δεν ξέρει τι λέει. Που χαμογελάει και δεν ξέρει το λόγο. Πράγματι, το έργο που στήθηκε από ΠΑΕ Ολυμπιακός, ΠΕΦΟ, Θύρα 7 ήταν εμμέσως πλην σαφώς να αναδειχθεί το γεγονός ότι η κυβέρνηση «συνομιλεί» με τους Μελισσανίδηδες και Σαββίδηδες και να αντισταθεί ο υγιής κόσμος στο μεθοδευμένο σχέδιο να κλέψουν το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό.

Ο Τραγάκης, άλλο νούμερο της παρασιτικής πολιτικής, αυτός είναι της ΝΔ, έριξε ατάκα ίσα με το μπόι του: «Η επίθεση που δέχεται ο Ολυμπιακός είναι ουσιαστικά κατά της νομιμότητας».

Ο Ολυμπιακός ενώνει, λοιπόν! Ο Ολυμπιακός είναι υπεράνω κομμάτων. Υπάρχουν κόμματα, δηλαδή. Αυτά που είναι για τα μπάζα.

Ο Ολυμπιακός είναι υπεράνω δεξιάς και της αριστεράς. Υπάρχει, δηλαδή, δεξιά και αριστερά, για όσους προπολεμικούς και μετακατοχικούς βλέπουν ακόμα διαφορά ανάμεσα στις δύο... ιδεολογίες.

Επί της ουσίας. Η σύφιλη της διαπλοκής! Αυτή είναι η κατάρα της διαπλοκής. Αυτή είναι η πραγματική διαπλοκή, όταν ο ξεφτυλισμένος βουλευτής διαπλέκεται με τον λαό εκείνον που εκφράζεται πολιτικά με τη φανέλα ποδοσφαιρικής ομάδας. Άσχετο αν αυτή είναι ερυθρόλευκη, κιτρινόμαυρη, πράσινη, λευκή, μαύρη με μωβ πουά.

Διαβάστε ακόμα:

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ