ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΠΟΡΝΗ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ;

 

Ούτε ένας τελικός κυπέλλου δεν έχει γίνει δίχως βαβούρα. Ούτε ένας στην Ιστορία! Τι σημαίνει αυτό; Ρε, ούτε ένας(!) τελικός να διεξαχθεί πολιτισμένα, ομαλά, ποδοσφαιρικά.

Δεν υπάρχει, δεν υπήρξε ποτέ ούτε μία(!) χρονιά που ο τελικός να κύλησε με τρόπο που το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα να κερδίσει φίλους. Όχι αρρωστημένα οπαδάκια. Η μανούρα είναι πάντα στο πρόγραμμα. Για τον διαιτητή, σε ποιό γήπεδο να γίνει το παιχνίδι, άλλη φορά ματαιώνεται το ματς, άλλη φορά δεν κατεβαίνει στο γήπεδο η μία ομάδα.

Και ο ένας βρίζει τον άλλον. Φταίει η ΕΠΟ, η αστυνομία, η κυβέρνηση. Κανένας δεν φταίει, ρε. Αυτή είναι η μεγάλη αλήθεια. Δεν είναι σωστό να κατηγορείται η πουτάνα γιατί κάνει αυτό που κάνει στον τόπο εργασίας της. Τι περιμένεις να κάνει; Σε μπουρδέλο βρίσκεται.

Χρειάζεται μεγαλύτερη ανάλυση το πράμα;. Είσαι μπουρδέλο. Τελειώσαμε. Κι αφού είσαι μπουρδέλο, βρίσκουν και κάνουν αυτοί που κάνουν. Τελειώσαμε. Υπουργοί, παεάρχες, ομοσπονδιάρχες, ενωσιάρχες, συνδεσμάρχες, εφημεριδάρχες. Όλοι οι άρχες. Με αρχές και όρχεις.


Διαβάστε ακόμα:

ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΛΑΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ Ο ΙΒΑΝ