Ο ΤΙΓΡΗΣ ΨΑΧΝΕΙ ΤΟΝ... ΕΠΟΠΤΗ!!!

 

Πώς να ησιχάσει το θηρίο. Κότζάμ τίγρης και επόμενο είναι να το πάρει προσωπικά, και πολύ προσωπικά αυτό που έπαθε η ΑΕΚ στο Βόλο. Σαράντα χρόνια, μετρημένα ένα πρός ένα είναι παράγοντας στο ποδόσφαιρο ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Τέτοια ζημιά στην ομάδα του δεν την έίχε ξαναζήσει. Να χάνει έναν τίτλο από «ανθρώπινο σφάλμα», όπως υποστήριξε ο ίδιος ο ένοχος επόπτης.

Ποιό ανθρώπινο σφάλμα; Προκλητικό δούλεμα από πλευράς του πλαϊνού. Κλασική περίπτωση «κλείνω τα μάτια και δεν σηκώνωτην σημαία» παρ’ ό,τι ο παίκτης του ΠΑΟΚ, αυτός που τελικά σκόραρε, έκανε περατζάδα στη περιοχή της ΑΕΚ, για δευτερόλεπτα ολόκληρα ήταν ακάλυπτος σε θέση οφσαϊντ.

Ψάχνει, λοιπόν, ο Μελισσανίδης τι μπορεί να έχει προηγηθεί και ο βοηθός διαιτητή που παραδέχθεικε –άνθρωποι είμασται, σφάλματα κάνουμε – πλαστογράφησε το αποτέλεσμα του τελικού (στη φώτο με τον γιο του Γιώργο και μπροστά του ο Ιβάν). Μέχρι και τον υπέυθυνο διαιτησίας του αδελφού σωματείου ΠΑΟΚ, τον Τεβεκέλη, θα ρωτήσει ο τίγρης. Αν ξέρει τίποτα, αν έπιασαν οι κεραίες του κάτι του παλιού διεθνή διαιτητή και σήμερα συνταξιούχο αστυνομικού.


Διαβάστε ακόμα:

ΜΕ ΕΠΟΠΤΗ ΤΑΛΙΜΠΑΝ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΣΤΟ ΒΟΛΟ