ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ «ΣΩΤΗΡΙΑΣ» ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ!!!

 

Ο Παπαθανασάκης που είπε φακ γιου και μάδερ φάκερ τον Αλέξη Κούγια, ζήτησε μια ημέρα αναβολή στην επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ. Την περασμένη Δευτέρα. Δεν εμφανίστηκε, όμως, την επομένη, ημέρα Τρίτη. Τι ''κόλπο'' να ετοιμάζει ο δικηγόρος του μαδερφάκερ που θα κάνει έφεση, που θα προσφύγει στη δευτεροβάθμια επιτροπή αδειοδότησης.

Ο φάκελος του Ηρακλέους είναι άδειος! Άρα, δεν μπορεί ο λόγιερ να ισχυριστεί Δεν το διαβάσατε αυτό που σας έστειλα ή παρανοήσατε τούτο και άλλο. Είπαμε, ο φάκελος είναι ανύπαρκτος.

Μήπως, όμως, τζάμπα πανηγυρίζουν στη Λιβαδειά και σφάζουν αρνιά για την ομάδα και τον Κομπότη τον οποίον γουστάρουν οι περισσότερες ΠΑΕ. Μόνο το «σύστημα Ιβάν» που στην κόντρα Ηρακλής ή Λεβαδειακός είναι με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, αλλά με ισχυρή... μειοψηφία.
Βέβαια. Όλα σχεδόν τα υψηλά πρόσωπα του ποδοσφαίρου, οι «νταβατζήδες» του πρωταθλήματος έχουν μπει στο παιχνίδι. Γι’ αυτό έγιναν και επαφές με την τρόικα της UEFA! Ποιά είναι η γνώμη σας, έχει δίκαιο ο μαδερφάκερ ή να αρχίσουν να ψήνουν τα σουβλάκια της Λιβαδειάς.

Ο Ηρακλής είναι πεσμένος. Στο ποδόσφαιρο της Ελλάδος, όμως, ανασταίνονται και νεκροί. Πεσμένος, ξεπεσμένος ο Ηρακλής δεν το βάζει κάτω. Δεν κουνάει το τάβλι. Ούτε επειδή τρέχει γρήγορα το... πούλμαν, ζητάει να ξαναστήσουνε τα πούλια.

Και τι θα γίνει; Τι θα κάνει ο Παναγόπουλος για να πάθει την πλάκα του ο συνάδελφος του Κούγιας; Θα προσβάλει στο Διαιτητικό δικαστήριο, όχι τη νόμιμη και αρνητική για τον μαδερφάκερ Παπαθανασάκη απόφαση της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας επιτροπής αδειοδοτήσεων, αλλά την από πέρυσι απόφαση της σούπερ ληγκ. Σύμφωνα με την οποία υποβιβάζεται ΠΑΕ χωρίς αδειοδότηση. Δηλαδή; Κακώς είχε πάρει τέτοια απόφαση η διοργανώτρια.

Και θα πιάσει αυτό το νομικό «εύρημα»;

Διαβάστε ακόμα:

ΟΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗ ΓΥΜΝΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ