ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΟΡΜΙΑ ΓΙΑ ΗΡΑΚΛΗ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ

 

Άγρια μεσάνυχτα η σούπερ ληγκ ειδοποίησε τις ΠΑΕ για συμβούλιο. Τι ξαφνικό προέκυψε και η διοργανώτρια του πρωταθλήματος κάλεσε την Τετάρτη κιόλας τα μέλη της. Διαβάζεις την ατζέντα και δεν βγάζεις συμπέρασμα, διότι όλα τα θέματα της ημερησίας διάταξης είναι συζητημένα, αποφασισμένα. Α! Είναι και το θέμα της «λήψης απόφασης επί του αιτήματος της ΠΑΕ Λεβαδειακός κατά της ΠΑΕ Ηρακλής». Εδώ είμαστε.

Τι θα πει «αίτημα» του Κομπότη; Η σούπερ ληγκ ως αξιόπιστος αρχή έχει υποχρέωση να επικυρώσει τον υποβιβασμό του Ηρακλέους, σύμφωνα με τη δεσμευτική της απόφαση από την αρχή της σαιζόν, για κάθε ομάδα η οποία δεν αδειοδοτήθηκε από τα αρμόδια όργανα της ΕΠΟ. Προσοχή μην σκιστεί το καλσόν.

Ό,τι έγραψε ο αποδυτηριάκιας. Ο Ηρακλής θα προσφύγει στο Διαιτητικό δικαστήριο κατά της απόφασης της σούπερ ληγκ να υποβιβάζει στη β’ εθνική ομάδα μη αδειοδοτημένη. Ότι μια τέτοια απόφαση νομικά είναι ανίσχυρη.

Στο μεταξύ ο Κομπότης δεν κοιμάται τις τελευταίες νύχτες και με τις όποιες πλάτες έχει, θα το παλέψει στη ψηφοφορία της Τετάρτης 24 του μήνα. Θα σκοτωθούν! Θα πέσουν κορμιά, άλλες ΠΑΕ είναι με τον Ηρακλή, άλλες με το Λεβαδειακό. Μετωπική Ιβάν και Ευάγγελου.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΓΙΑ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ!