ΟΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΘΑ ΣΥΝΗΘΙΣΟΥΝ ΤΟ… ΚΡΑΞΙΜΟ!

 

Μια ζωή ο ΠΑΟΚ είναι στη φουκαραδοσύνη. Στη μιζέρια και το κλάμα. Φουκαράς ο παοκτσής όχι γιατί ήταν πάντα μακριά από τους τίτλους, αλλά επειδή περίμενε από τους «Αθηναίους» να του… χαριστούν. Να μην τον αντιμετωπίζουν… άδικα, να του επιτρέψουν να σηκώσει κεφάλι.

Μόνος ένας φουκαράς, ένας δυστυχής και αδύναμος, ζητάει απ’ αυτόν που κρατάει το μαχαίρι να κόψει στην μέση το καρπούζι.
Κοντά στον έναν αιώνα ζωής ο ΠΑΟΚ και έχει πάρει μόνο δύο πρωταθλήματα. Και το δεύτερο, το 1985, λόγω… ΠΑΣΟΚ. Κόμμα του λαού ήταν το σοσιαλιστικό ΠΑΣΟΚ, αντιδεξιό, αντιστασιακό, αντιχουντικό, αντινατοϊκό, αντιευρωπαϊκό, και σαν κυβέρνηση έγινε αντιολυμπιακό, αντιπαναθηναϊκό.

Όλα αυτά τα «αντι» με το παραμύθι που πούλαγε ο λαοπλάνος Ανδρέας Παπανδρέου θα… δικαιωνόντουσαν αν έπαιρνε το πρωτάθλημα και ο ΠΑΟΚ. Ο ριγμένος από το κατεστημένο ΠΑΟΚ. Ο αδικημένος ΠΑΟΚ. Η μεγάλη δικαίωση του αντισυστημικού ΠΑΣΟΚ θα ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ, όχι από μια καθεστωτική ομάδα, όπως π.χ. ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός.

Να το πούμε με μια κουβέντα. Αν ο ΠΑΟΚ βγει μπροστά. Αν η ομάδα πάρει 1-2 πρωταθλήματα. Αν δεν είναι πάλι μια ρουκέτα το κύπελλο του 2017. Τότε οι παοκτσήδες να προετοιμάζονται ψυχολογικά και συναισθηματικά για το κράξιμο που θα τρώνε. Ότι η ομάδα τους είναι πρώτη επειδή υποστηρίζεται από τη διαιτησία, από την ΕΠΟ, από τον Τσίπρα, από τον Σόιμπλε, όλο το θίασο.

Εδώ είναι Ελλάδα. Ο πρώτος δεν παίρνει το πρωτάθλημα καθαρά. Και να το πάρει πεντακάθαρα, η λάσπη θα πέφτει κανονικά.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΔΟΥΛΕΨΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ