ΤΟΥ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ Ο… ΚΑΥΤΟΣ ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ

 

Ο Τσίπρας έγινε κυβερνήτης της Ελλάδος για να σχίσει τα μνημόνια. Ο Ιβάν Σαββίδης θέλει να γίνει κυβερνήτης στο ποδόσφαιρο για να δώσει τέλος στη διαφθορά στο χώρο. Μιλάμε για το παγκόσμιο απίθανο. Να κατακτήσει κάποιος με κόπο και χρήμα κάτι για να το μοιραστεί με τους… αντιπάλους του.

ΚΙ όμως! Ο Αλέξης, όχι ο αναξιόπιστος Τσίπρας, αλλά ο άνθρωπος της πιάτσας Κούγιας, είναι βέβαιος πως ο Σαββίδης θέλει το 50 – 50. Το αφεντικό του ΠΑΟΚ έχει πάρει με το μέρος του τους βλαχοπροέδρους που στήριζαν Μαρινάκη στην ΕΠΟ, γιατί; Για να παίζει η διαιτησία φίφτυ – φίφτυ και τον ΠΑΟΚ και τους Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό.

Τα κοράκια που μια ζωή έχουν μάθει να σφυρίζουν όπως γουστάρει ο ισχυρός της πιάτσας, Βαρδινογιάννης είναι αυτός, Κόκκαλης, Μαρινάκης, τώρα με τον Ιβάν να… ξεμάθουν.

Εγώ αν ήμουνα Σαββίδης δεν θα το τολμούσα ποτέ. Να πάρω επάνω μου την εξυγίανση. Πρώτον, δύσκολα να μην υπέκυπτα στον πειρασμό. Και, δεύτερο, ακόμα και καθαρά να έπαιζα τους άλλους τρεις, πάλι θα μ’ έλεγαν βεζύρη στη θέση του βεζύρη


Διαβάστε ακόμα:

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΣ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ