ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΙΒΙΤΣ

 

Δεν τα πήγε καλά και φέτος ο ΠΑΟΚ. Αυτή είναι αλήθεια. Δεν τα κατάφερε να αμφισβητήσει τον Ολυμπιακό στη χειρότερη του σαιζόν επί Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ στα play-offs είδε την πλάτη της ΑΕΚ. Αυτή είναι η πραγματικότητα.

Το κύπελλο που πήρε ο ΠΑΟΚ στο Βόλο, με το γνωστό τρόπο, δεν κάνει πετυχημένη την αποτυχημένη χρονιά, που έκλεισε με μια ήττα, την οποία θα γνώριζε μέσα στην Τούμπα μόνον ο δικέφαλος του βορρά. Από τον λειψό Παναθηναϊκό με 3-2.

Οι δικαιολογίες και τα παράπονα δεν βοηθάνε τον ΠΑΟΚ να αποκτήσει ταυτότητα αληθινά ανταγωνιστικής ομάδος. Απαραίτητο να τονιστεί αυτό διότι ο ΠΑΟΚ πάσχει από σύνδρομα μοιρολατρίας και μανιοκαταδίωξης, ενώ δεν μειονεκτεί σε τίποτα από τους αντιπάλους του Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ.

Τη σαιζόν 2016-2017 δεν έβαλε το χέρι της η εγκληματική οργάνωση. Η ΕΠΟ και η διαιτησία πέρασε στον έλεγχο, σε μεγάλο βαθμό, στον ΠΑΟΚ.

Η ίδια η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, άλλωστε, έβαλε το σφραγίδα της αποτυχίας με τη διακοπή της συνεργασίας με τον «προστατευόμενο» προπονητή Βλάνταν Ίβιτς. Ποιός ο λόγος να αντικατασταθεί «το δικό μας παιδί», ο Ίβιτς, αν ο ΠΑΟΚ είχε κάνει έστω ένα βήμα παραπάνω τη σαιζόν που πέρασε;

Διαβάστε ακόμα:

ΠΟΙΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ; ΖΗΤΩ Ο ΒΑΣΙΛΗΑΣ!