ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΕΚ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ ΝΑ... ΞΟΔΕΨΟΥΝ

 

Την πρώτη θέση πήρε η ΑΕΚ στα play-offs. Τι σημαίνει αυτό; Λεφτά! Αυτό σημαίνει, που δεν θα τα κάνει παντελόνι, αλλά θα τα ξοδέψει. Έτσι πάει. Αν θέλει μία ΠΑΕ να αρπάξει από το champions league, ακόμα και από το europa, πρώτα θα τα σπρώξει. Να κάνει επενδύσεις, όπως το λένε στη γλώσσα της οικονομίας.

Κέρδισε 3 -2 ο Παναθηναϊκός στην Τούμπα. Μπράβο στην ομαδάρα που με ελλείψεις κόντυνε, έφερε στα ίσα του τον ΠΑΟΚ. Ρωτάς, όμως, πόσο θα κοστίσει στο αφεντικό, στον Αλαφούζο, τούτη η περήφανη νίκη; Ποιο να ‘ναι το νούμερο όταν θα βάλει το χέρι στην τσέπη.

Διαφοροποιείται ο σχεδιασμός εν όψει της νέας σαιζόν, τόσο στην ΑΕΚ μετά την πρωτιά στα μπαράζ, όσο και στον Παναθηναϊκό που στο γήπεδο απόδειξε ότι παρά τα όσα παραμένει… Παναθηναϊκός. Ομάδα που της απαγορεύεται να μην έχει στόχο το πρωτάθλημα. Και στην ιεραρχία να μην παραχωρήσει τη θέση της στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ.

Πως, όμως, ο Παναθηναϊκός θα γίνει, θα ξαναγίνει… Παναθηναϊκός χωρίς ανταγωνιστικό ρόστερ. Άλλο μία ομάδα ειδικού βάρους δείχνει το μέταλλό της σ’ ένα ματς, άλλο κρατάει πορεία αξιόπιστη σε διάρκεια.

Από την άλλη, οφείλουμε να λάβουμε υπ’ όψιν την αγορά. Τη συγκεκριμένη περιορισμένη δυναμική εσόδων ακόμα και για μια ΠΑΕ με μαζική οπαδική πελατεία. Με ποια επιχειρηματική λογική να προχωρήσουν σε έξοδα, σε επενδύσεις, που δεν πρόκειται να ισοσκελιστούν από τη ροή των προβλεπόμενων εσόδων;

Διαβάστε ακόμα:

ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΤΟ... ΓΟΥΔΗ!