ΣΤΗΜΕΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ FIFA – UEFA ΣΤΗΝ ΕΠΟ

 

Ήρθε στην Αθήνα αντιπροσωπεία από FIFA και UEFA και ζήτησε να γίνει 15μελές από 21μελές το Δ.Σ. της ΕΠΟ. Φοβερά πράγματα. Δεν υποχρεώνει μόνο η τρόικα την κυβέρνηση, που εκφράζει τον… κυρίαρχο λαό, να βάλει διόδια στην Εγνατία Οδό. Και τα διεθνή αφεντικά της ποδοσφαιρικής μας ομοσπονδίας καθορίζουν ποιό να ‘ναι το χρώμα στις τουαλέτες της. Το θέλουν μαύρο με κόκκινο πουά.

Ακόμα, FIFA και UEFA απαιτούν, με την απειλή του grexit, η κάθε Ένωση να έχει μία ψήφο στις εκλογές της ΕΠΟ, όχι τρεις όπως μέχρι σήμερα. Και να έχουν το δικαίωμα ψήφου η κάθε ΠΑΕ της σούπερ ληγκ!

Το πιο εξωφρενικό, στην αποικιοκρατικού τύπου παρέμβαση. Η συμμορία FIFA - UEFA δεν ζητάει να ισχύουν οι αλλαγές από το μέλος της, την ΕΠΟ, αλλά από τις ''4'' ΠΑΕ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και βέβαια ΠΑΟΚ. Κανένας δεν πήρε πρέφα το στήσιμο, στο οποίο συμφώνησαν οι μπασμένοι στο κόλπο.

Τελικά, μόνο με τα πακέτα του μαύρου χρήματος πολεμιέται η… διαπλοκή, γίνεται η κάθαρση και γυρίζει σελίδα το ποδόσφαιρο, δηλαδή αλλάζει κοτζαμπάση

Διαβάστε ακόμα:

ΖΑΡΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ Ο... ΑΛΒΑΝΟΣ ΧΑΣΙ