ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΓΙΑ... ΠΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ;

 

Ψάχνει ο ΠΑΟΚ τον νέο του προπονητή. Λάθος! Δεν ψάχνει ο ΠΑΟΚ. Απλά αναζητάει έναν ελεύθερο προπονητή, κάποιον χωρίς συμβόλαιο, για να τον φέρει στην Τούμπα.

Ψάχνω προπονητή σημαίνει, πρώτον, ξέρω ποιόν θέλω, όχι έναν κουτουρού μπουγάτσα. Και, δεύτερον, προσπαθώ να βρω εκείνον ο οποίος πλησιάζει στις δικές μου προδιαγραφές.

Κάθε χρόνο ο ΠΑΟΚ αλλάζει προπονητή! Τι είναι αυτό; Πρώτον, η ΠΑΕ δεν γνωρίζει να ψωνίζει τον κατάλληλο για τον συγκεκριμένο ΠΑΟΚ. Δεύτερον, ο ΠΑΟΚ ως εταιρεία, ως οργανισμός παραγωγής θεάματος με στόχο και τις αγωνιστικές διακρίσεις ,δεν ευνοεί την αποδοτική συνεργασία με τον προπονητή.

Όχι απλά κάθε χρόνο αλλάζει προπονητή ο ΠΑΟΚ, αλλά δεν τελειώνει τη σαιζόν με τον ίδιον! Συγκεκριμένα πράγματα, επί εποχής μεγαλομετόχου Ιβάν Σαββίδη, μην πάμε πιο πίσω.

Επειδή τίποπα δεν άλλαξε, τίποτα δεν βελτιώθηκε στην ομάδα τα τελευταία πέντε χρόνια, από το καλοκαίρι του 2012 που ήρθε ο Σαββίδης.

·Το 2012 ξεκινάει ο Δώνης και στην πορεία αντικαθίσταται με τον Γιώργο Γεωργιάδη (Γ.Γ.)
·Το 2013 ξεκινάει ο Χούμπ Στέφενς και αντικαθίσταται με τον Γ.Γ.
·Το 2014 ξεκινάει ο Άγγελος Αναστασιάδης και αντικαθίσταται με τον Γ.Γ.
·Το 2015 ξεκινάει ο Ίγκορ Τούντωρ (φώτο) και αντικαθίσταται από τον Βλάνταν Ίβιτς.

Αυτός που θα προσληφθεί για να ξεκινήσει τη σαιζόν 2017-18 πόσους μήνες θα παραμείνει; Ο σοβαρός τζογαδόρος θα λάβει υπ’ όψιν το προηγούμενο ιστορικό και για να κερδίσει θα ποντάρει ότι δεν θα βγάλει τη σαιζόν και ο νέος.

Διαβάστε ακόμα:

O IBIΤΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΕΒΑΝΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ!