ΤΟΣΟ ΣΤΗ ΞΕΦΤΥΛΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΛΟΥΣ ΕΧΕΙ Η ΠΡΩΗΝ ΣΙΣΕ

 

Την μάθαμε ως σύζυγο του Τζιμπρίλ Σισέ όταν αυτός ήρθε στον Παναθηναϊκό. Και για να μην την ξεχάσουμε η κυρία κάθε τόσο ανεβάζει φώτο τολμηρές, αισθησιακές, αποκαλυπτικές για να μπανίσουμε λεπτομέρειες από την κορμάρα της και τα εξαντρίκ εσώρουχα που χρησιμοποιεί. Για ποιο άλλο λόγο, όταν το κορίτσι δεν είναι μανεκέν, ούτε κωλ – γκερλ. Είναι μητέρα τριών αγοριών που θέλουν να γίνουν ποδοσφαιριστές.

Χώρισε τον Σισέ η Αγγλίδα Τζουντ, αλλά ως πρώην σύζυγος του Γάλου περνάει ακόμα στα ελληνικά ΜΜΕ, που συνεντευξιάζονται μαζί της, μάλλον για να… συγκινήσουν οπαδούς της Πανάθας. Ποια άλλη εξήγηση να δώσει κανείς όταν παίρνουν στα σοβαρά δηλώσεις της του τύπου:

-Εύχομαι τα παιδιά μου να παίξουν στον Παναθηναϊκό. Είμαστε Παναθηναϊκοί. Ο Παναθηναϊκός είναι η οικογένειά μας…

Αλήθεια, υπάρχουν οπαδοί του Παναθηναϊκού να αισθάνονται υπερήφανοι με τέτοια ανέκδοτα που τους σερβίρουν; Αν πράγματι τα λέει η ίδια η Τζουντ και δεν της τα βάζουν στο στόμα της. Για τους τρεις γιους της που έχουν πάρει το χρώμα του πατέρα τους, όχι της ξανθιάς μάνας.

Επί του θέματος. Θα πει όχι η Τζουντ αν αύριο ο Πανιώνιος ή η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός ή ο Παναιτωλικός ζητήσουν ένα από τα παιδιά της; Ίσως η μαμά θαρρεί πως στον Παναθηναϊκό γίνονται δεκτοί μονάχα οπαδοί της ομάδας. Άρα, τα τρία σισεδάκια της Τζουντ και του Τζιμπρίλ σίγουρα θα φορέσουν τη φανέλα με το τριφύλλι.


Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ ΠΙΓΚ-ΠΟΓΚ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ