Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΟΥΣ ΚΑΛΗ ΓΙΑ ΤΟ... ΜΟΥΣΕΙΟ!

 

Το πιο φτηνό κόλπο που πουλάει, όμως. Για την κατάντια του Ηρακλέους φταίει ο Παπαθανασάκης. Αυτός ο παλιάνθρωπος προκάλεσε το κακό, ο Ηρακλής είναι αθώος, έχει Ιστορία, γιατί να την πληρώσει η ομάδα.

Για ώπα, ρε. Όλοι αυτοί που κατηγορούν τον Παπαθανασάκη δεν έχουν ευθύνη που ο ιστορικός Ηρακλής παραδόθηκε στα χέρια ενός αναξιόπιστου μεγαλομετόχου; Αξία έχει ο δημόσιος λόγος αυτών που τα βάζουν με τον «Καναδό», μόνον αν οι ίδιοι αναγνωρίζουν την πραγματικότητα. Τι... υπήρχε στον Ηρακλή και πριν τον «Καναδό».Γιατί, δηλαδή, προέκυψε αυτός ο περίεργος Παπαθανασάκης.

Το τίποτα υπήρχε στον Ηρακλή. Ακόμα κι’ ένας σεσημασμένος μικροαπατεώνας αν γούσταρε έπαιρνε την ΠΑΕ. Για πλάκα. Και χάρη θα τους έκανε, σ’ αυτούς τους ανεύθυνους ηρακλειδείς που κάθονται πάντα στην απ’ έξω και περιμένουν πότε θα ανοίξουν οι ουρανοί να βρέξει... έναν άλλον Μυτιληναίο, Ρέμο. Ένα άλλο κορόιδο. Και πάλι θα μανουριάζουν.

Βεβαίως φταίει ο Παπαθανασάκης. Και πρέπει να πληρώσει όσα οφείλει. Δεν φταίει μόνον αυτός! Ο χθεσινός. Κι’ αν μιλάμε για ευθύνες, αφήνουμε απ’ έξω το εικόνισμα του Ηρακλέους. Την Ιστορία του. Αυτή είναι για το μουσείο.

Ποιά Ιστορία του Ηρακλέους; Η Ιστορία είναι παρελθόν, το σήμερα, τα τελευταία χρόνια είναι Πόρτα ανοικτή σ’ όποιον επιθυμεί με τρόπο τυχοδιωκτικό να γίνει αφεντικό στην ομάδα.