ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ Η ΕΒΙΝΑ ΜΑΛΤΣΗ

 

Ευανθία Μάλτση. Επαγγελματίας μπασκετμπωλίστρια. Αρχηγός της εθνικής ομάδας. Ηλικίας 39 χρόνων και συνεχίζει, σήμερα στον Ολυμπιακό, αφού πέρασε από 15 ομάδες, μέσα σ’ αυτές και ο Παναθηναϊκός. Η “Greek Killer” Εβίνα Μάλτση, 1μ. 80 ύψος, από κάποιο χωριό του Κιλκίς.

Καλά όλα αυτά, και ακόμα ότι θαυμάσαμε το κορίτσι στο ευρωμπάσκετ. Γιατί, όμως, ακόμα δεν παντρεύτηκε; Μη ξεχνάμε ότι είναι γυναίκα. Πότε, λοιπόν, σκοπεύει να παντρευτεί;

Δίνουμε το λόγο στην κυρία Κατερίνα Γλυνιαδάκη, πρώην μπασκετμπωλίστρια με την εθνική Ελλάδος, που έπαιξε στην Ιταλία και στο κολεγιακό στην ΗΠΑ, και σχετικά γράφει στα “Νέα”:

“Πολλοί χαρακτηρίζουν ανδρικό άθλημα το μπάσκετ. Πριν λίγες δεκαετίες η δικηγορία θεωρούνταν κατάλληλη μόνο για άνδρες, ότι ταιριάζει με την “αντρική φύση”. Σήμερα η πλειοψηφία των νέων δικηγόρων της Ελλάδας είναι γυναίκες.

Γιατί να φαίνεται φυσιολογικό να ρωτάνε την αρχηγό της ομάδας αν ο πρωταθλητισμός συνδιάζεται με νάζια και τσαχπινιά; Και πότε σκοπεύει να παντρευτεί; Η Εβίνα Μάλτση έχει παίξει στο υψηλότερο επίπεδο του κόσμου, εκεί που παίζει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά η Εβίνα είναι γυναίκα και άρα στα μάτια των δημοσιογράφων είναι κάτι άλλο εκτός από αθλήτρια. Είναι και γυναίκα εκτός από παίκτρια κι αυτό δεν προσπερνάται εύκολα. Πως γίνεται να είναι 39 και να μην έχει παντρευτεί; Μα πως! Και η ερώτηση βέβαια δεν είναι αν το θέλει ή αν την ενδιαφέρει καν…”.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΡΑΟΥΧΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ