Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΓΚΑΜΠΑΛΑΣ!

 

Είναι της πλάκας όλα αυτά τα κουφά που σαλιαρίζουν, ότι ο Παναθηναϊκός απόψε θα παίξει με την Γκαμπάλα, για να πάρει… εκδίκηση. Για να σβήσει τη... ντροπή του αποκλεισμού, μάλιστα μέσα στην Λεωφόρο, πριν από δύο χρόνια από την ομαδίτσα του Αζερμπαϊτζάν.

Ούτε για την Ιστορία και το μεγαλείο του Παναθηναϊκού θα αγωνιστούν οι επαγγελματίες εργαζόμενοι ποδοσφαιριστές της εν λόγω ανώνυμου εταιρείας. Που χρωστάει δεξιά και αριστερά, που τα ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού έχουν και γεύση από… προσφυγές.

Το ποδόσφαιρο είναι θέαμα. Κι αυτό είναι υγεία. Δεν είναι θρησκεία, δεν είναι αρρώστια. Μπίζνες είναι. Και τα τσάμπιονς ληγκ και γιουρόπα ληγκ έχουν τιμοκατάλογο. Περνάς, παίρνεις τόσα. Κερδίζεις, τόσα. Στην ισοπαλία το πακέτο είναι μικρότερο.

Αν π.χ. τα καταφέρει να μπει στους ομίλους του γιουρόπα ο ΠΑΟΚ ή ο Παναθηναϊκός και ο Πανιώνιος θα κάνουν παντελόνι επιτόπου 2,6 εκ ευρώ. Λίγα είναι; Λίγα, πολλά ο Παναθηναϊκός τα έχει ανάγκη. Και απ’ εκεί και πέρα κάθε νίκη δίνει 360.000 ευρουδάκια, και 120.000 το “Χ”.

Το χοντρό πακέτο με το διψήφιο σε εκατομμύρια το περιμένει ο Ολυμπιακός με την πρόκριση του στους ομίλους του τσάμπιον ληγκ. Εκεί, όπου η κάθε νίκη βάζει στην τσέπη του Μαρινάκη 1,5 εκ. ευρώ και το “Χ”… μόνο 500.000.

Διαβάστε ακόμα:

ΡΟΤΣΑ ΚΑΙ ΦΩΤΣΗΣ, ΟΙ... ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟΙ