ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΩΡΟ ΑΠΟ... ΙΒΑΝ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

 

ΦΕΡΤΕ μου έναν killer, ζητάει ο Ουζουνίδης στον Παναθηναϊκό. Έναν κυνηγό, δηλαδή, που να σκοτώνει, που να σκοράρει. Να πει, όμως, ο προπονητής πως τον θέλει ακριβώς τον δολοφόνο- γκολτζή, για να τον παραγγείλει σχετικώς ο Αλαφούζος. Στη σχάρα να είναι φτιαγμένος ο killer, ψητός στο φούρνο, με πατάτες Νάξου, με ζυμαρικά χειροποίητα. Πως;

ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑ λέει ο Αλέξης Κούγιας με την απόρριψη της προσφυγής του Άγγελου Αναστασιάδη. Για την άλλη δικαίωση του την κάνει γαργάρα ο δικηγόρος. Ότι είχε δικαιωθεί με την... πρόσληψη του θρησκόληπτου.

ΜΕ ΠΕΝΑΛΤΥ - γκολ κέρδισε 1- 0 ο Παναθηναϊκός την Γκαμπάλα. Από την άσπρη βούλα του πέναλτυ έκανε το πρώτο γκολ ο Μπεργκ με τη νέα του ομάδα, σε φιλικό ματσάκι της Αλ Αϊν. Ο Σουηδός δεν… ξεχνάει τον Παναθηναϊκό.

ΦΙΡΜΑΡΑ στην πατρίδα του είναι ο διαιτητής Ιβάιλο Στογιάνωφ που θα σφυρίξει τη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Ολίμπικ Ντόνετσκ. Η δημοτικότητά του δεν οφείλεται στις πετυχημένες διαιτησίες, αλλά στη συμμετοχή του σε reality, μαζί με την γκόμενά του, όπου έκλεψε την παράσταση.

Ο 36χρονος από πάμφτωχη πόλη, το βουλγάρικο Πετρίτσι, που είναι τίγκα από γύφτους, έχει στόχο να κάνει καριέρα στα γήπεδα της Ευρώπης. Γι’ αυτό είναι ιδιαίτερα προσεκτικός, φιλάει τον κώλο του, στις όποιες επαφές με παράγοντες των ομάδων.

Διαβάστε ακόμα:

ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΕΙΝΑΙ 100% ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ