Η «ΒΟΗΘΕΙΑ» ΜΑΡΙΝΑΚΗ- ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΣΤΟΝ... ΥΠΟΨΗΦΙΟ

 


Δεν τα είπε όλα ο υποψήφιος πρόεδρος στις εκλογές της ΕΠΟ, Καλατζής στο όνομα, πρώην υπουργός της ΝΔ. Με στηρίζουν, αμόλυσε με υπερηφάνια, ο Μαρινάκης και ο Αλαφούζος. Να το καταλάβω. Στούς δύο πρώηνν εχθρούς, τους πρόεδρους Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, πήγε ο ίδιος ο Καλατζής ή εκείνοι τον πλησίασαν. Τον πήραν στο μεζέ ή στα σοβαρά επένδυσαν επάνω του.


Θολώνει τα νερά ο Καλατζής. Τι σόι υποστήριξη είναι αυτή που έχει από Μαρινάκη και Αλαφούζο. Βγήκε ποδαράτα στην τσάρκα να κερδίσει της εκλογές και οι δύο μεγάλοι του πάσαραν πατήνι; Μήπως ποδήλατο, μοτόσακο, λιμουζίνα.

Να την καθαρίσει τη δουλειά ο υποψήφιος. Με στηρίζουν αλλά δεν μπερδεύονται στον εκλογικό αγώνα μου, είπε ο Καλατζής. Ήταν, δηλαδή, ατσίγαρος και τον βολέψανε με φούμες; Απένταρος και τον χαρτζηλικώσανε. Τι, ακριβώς;

Δεν αποκλείεται ο εν λόγω Καλατζής να εννοεί, κι εμείς να μην το σακουλευτήκαμε, ότι Μαρινάκης και Αλαφούζος του έκαναν ευλογία ηθικής να ‘ούμε υποστηρίξης. Τον ανέβασαν ψυχολογικά τον 63χρονο Καλατζή διότι οι δύο επιχειρηματίες πιστεύουν στον αγώνα του και στο κόμμα του και γιατί γεννήθηκε στην ηρωϊκή Καβάλα, όχι σε κάποιο σκάρτο μέρος της Ελλάδος.

Ηθική υποστήριξη, όχι οικονομική. Τι να τα κάνει τα λεφτά ένας υποψήφιος της ΕΠΟ, όταν ουδείς πρόεδρος ενώσεως δεν τα παίρνει.

Διαβάστε ακόμα:

ΣΤΗΜΕΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟ