ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

 

Ο Τελάντερ, δηλαδή, αν ερχόταν στον Παναθηναϊκό θα ήταν… πρωτοσέλιδη μεταγραφή; Και θα ανέβαιναν οι πωλήσεις στα διαρκείας, επειδή η ομάδα απέκτησε τον Δανό αμυντικό. Και, τώρα, είναι απώλεια που έφυγε ο Ράσμους Τελάντερ; Ένας ακόμα που ήρθε και για δύο χρόνια δεν ακούμπησε.

Πήρε Άλτμαν (φώτο) ο Παναθηναϊκός. Τίποτα δεν πήρε! Το αν πήρε Άλτμαν και Καμπέσας, Γιόχανσον και Λουτσιάνο, αυτό θα το δούμε στο γήπεδο. Όχι, στα… επινίκεια των μεταγραφών. Αμάν, πια!

Πήρε και τον Τσάβες ο Παναθηναϊκός. Μιλάμε σοβαρά; Κανέναν Τσάβες δεν πήρε! Πολύ περισσότερο δεν πήρε τον Τσάβες. Δηλαδή; Όταν λες πήρε ΤΟΝ Τσάβες, ΤΟΝ Λουτσιανο, ΤΟΝ Γιόχανσον ΤΟΝ Καμπέσας, είναι σα να λες ότι πήρε τον ΓΝΩΣΤΟ, τον ΕΝΑΝ και μοναδικό, τον ΠΑΙΚΤΑΡΑ. Δεν είναι έτσι.

Άλλο, ο διεθνούς φήμης και καταξίωσης ποδοσφαιριστής, κι άλλο κάποιος μέσα στο σωρό που λέγεται έτσι κι αλλοιώς.

Το κλείνω. Στις μεταγραφές ο Παναθηναϊκός είναι χαμένος! Μέχρι στιγμής.Γιατί έχασε τον Μπεργκ. Έτσι λέω. Το αν θα βγει κερδισμένος, αυτό ΘΑ το δούμε στο χορτάρι επάνω.

Οι αράδες για τους οπαδούς όλων των ομάδων, όχι χάρισμα μόνο σ' εκείνους του Παναθηναϊκού. Στους οπαδούς που δεν πίνουν χορτάρι και δεν τρώνε σανό.


Διαβάστε ακόμα:

ΚΑΙ ΜΕ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ