ΣΤΗ ΡΙΕΚΑ ΒΓΗΚΕ ΤΟ BUSINESS PLAN ΜΑΡΙΝΑΚΗ

 

Στην κόψη του ξυραφιού παιζόταν η παρτίδα της πρόκρισης στο γηπεδάκι της Ριέκα. Ένας δυνατός, ακομπλεξάριστος και απαιτητικός Ολυμπιακός με ικανότητα στην κατοχή της μπάλας, αλλά και ολίγον σκορποχώρι έδωσε στον αντίπαλο δικαιώματα. Και τις ευκαιρίες να προκριθεί. Να σκοράρει τουλάχιστον δύο φορές στα δίχτυα του Καπίνο μέχρι να γίνει το 0-1.

Το γκολ της ρεβάνς και των ομίλων του Champions League το έκανε ο Ολυμπιακός και, χωρίς υπερβολή ήταν δηλητήριο σκέτο μέχρι τον πάτο στο πικρόν ποτήριον, για την Ριέκα. Ένεση αναισθητική που γέμισε τη σύριγγα ο Οφόε και την κάρφωσε ο Μάριν.

Πραγματικά μετά το 0-1 ματαιότης ματαιοτήτων τα πάντα ματαιότης για τους γηπεδούχους. Γιατί παίζουμε, σκεφτόντουσαν. Για το τσάμπα. Να βγάλουμε ευκαιρίες που δεν θα αξιοποιήσουμε, ενώ κινδυνεύουμε να φάμε και δεύτερο κουφέτο, αυτή τη φορά χωρίς ένεση στο μπράτσο.

Και το έχασε, λοιπόν, το ματς η Ριέκα και το κέρδισε με την αξία των παικτών του ο Ολυμπιακός. Παικτών που είναι πάνω από το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά άγνωστο τι ψάρια θα πιάσουν στο τσάμπιονς ληγκ. Σε μια διοργάνωση που τουλάχιστον μετά τους ομίλους, όταν το έργο φθάσει στα κόντρα ματς, δεν θα ‘ναι αρκετή η χρηματιστηριακή αξία των ποδοσφαιριστών. Θα χρειαστεί η ομάδα να βγάζει σύνολο και να είναι σε θέση να επιβάλει το παιχνίδι της.