ΠΑΟΚΤΖΗΔΙΚΟ MADE IN GREECE ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!

 

Δεν θα μιλήσεις για τον ΠΑΟΚ χωρίς να βάλεις στην κουβέντα το “Σύστημα ΠΑΟΚ”. Ναι, και ο ΠΑΟΚ, ακριβώς επειδή έχει πολύ κόσμο, κυκλοφορεί στην πιάτσα κανονικός αιχμάλωτος του δικού του “συστήματος”. Ένα έργο που στηρίζεται στο ψέμα. Στο παραμύθι. Ένα “σύστημά” παοκτσήδικο που υπηρετείται πιστά και με λαμογιάρικη, όχι υγείας σχέση, από επαγγελματίες της συμφοράς.

Το “σύστημα ΠΑΟΚ”, λοιπόν, μια ζωή κάνει το παιχνίδι του… σε βάρος του ΠΑΟΚ! Φόρα παρτίδα και με συλλογικό πατριωτισμό κοροϊδεύουν τον κόσμο, τους παοκτσήδες, και δεν τολμάνε να πούνε την αλήθεια; Πρώτον, διότι είναι απατεώνες και δεν καίγεται καρφί που λανσάρουν τα ψέματα τους στο όνομα δήθεν της ιδέας του ΠΑΟΚ. Και δεύτερον, είναι παοκτσήδες για τη χωματερή. Όχι επαγγελματίες και παρατρεχάμενοι με ποιότητα, αληθινά σχετικοί με το αντικείμενο που λέγεται ποδόσφαιρο στις διαστάσεις του σήμερα.

Επώνυμοι παοκτσήδες, διοικητικοί, πρώην ποδοσφαιριστές, οργανωμένοι και από κοντά οι δημοσιογράφοι. Μια φάρα χολερική που πίνουν το αίμα του ΠΑΟΚ.

Η παοκάρα χάνει 3-2 στην Τούμπα από τον μισό και αναπληρωματικό Παναθηναϊκό και μαζί την πρώτη θέση στα play-off. Τι ήταν αυτό; Μια ακόμα ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ σημασίας αποτυχία, που την αγνόησε το ''σύστημα ΠΑΟΚ'' και επιτόπου δούλεψε πάλι η μαστούρα, η θολούρα ότι όλα είναι καλά και θα τους πηδήξουμε του χρόνου.Το χαστούκι 3 -2 στο ματς μπαράζ με τον βάζελο ήταν η απόλυτη επιβεβαίωση ότι είναι ακλόνητες οι ψευδαισθήσεις που δεν τις έχει ανάγκη ο ΠΑΟΚ, όμως για πάρτη του παίζουν δεκαετίες.

Το πρόβλημα, που για το “σύστημα ΠΑΟΚ” δεν υπάρχει, είναι υπαρκτό. Ξεκάθαρα. Μιλάει η Ιστορία. Μιλάει η αλήθεια. Δεν είναι η διαιτησία, το παρασκήνιο, το κράτος των Αθηνών. Αλλού βρίσκεται η απάντηση γιατί ο ΠΑΟΚ μειονεκτεί σε κυβικά, σε ειδικό βάρος, σε σύγκριση με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Στην πραγματικότητα ο ΠΑΟΚ μειονεκτεί σε σύγκριση με το δικό του εκτόπισμα, αν λάβει κανείς υπ’ όψιν το όγκο των οπαδών του. Κι αυτό το έλλειμμα δεν οφείλεται στην… αδικία, στον… πόλεμο που γνωρίζει η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Επιμένω στο 3-2 της Τούμπας από τον προβληματικό αγωνιστικά Παναθηναϊκό. Μοιάζει με το 2-0 της Έστερσουντ. Επιμένω, διότι φανερώνει την απουσία σε μέταλλο τον ΠΑΟΚ. Και την απουσία της μυρουδιάς πρωταθλητισμού από τα αποδυτήρια της Τούμπας.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΑΟΚ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΣΤΟΝ ΙΒΑΝ, ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ