ΜΑΙΜΟΥ ΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ

 

Ξέφυγε ένα μισό χαμόγελο ειρωνείας, απ’ αυτά που συνηθίζει λίγο μετά το απόγευμα ο Γιάννης Αλαφούζος, όταν του είπαν το «ευχάριστο» νέο. Ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έβγαλε στον αέρα μία ατάκα ''στήριξης''. Ο μπασκετικός Παναθηναϊκός για πάρτη του συνάδελφου ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού.

Γιατί, όμως, ο Γιαννακόπουλος πήρε αέρα πατέρα, όχι επί της ουσίας, το μέρος του Αλαφούζου, στο πιο δύσκολο φεγγάρι του καναλάρχη στον Παναθηναϊκό; Τώρα, μάλιστα, που για τους οπαδούς της ομάδος ο μίστερ σκάι είναι κόκκινο πανί; Επειδή ο καθένας, έτσι και ο Δημητράκης κυττάει τα δικά του κουμάντα. Δηλαδή;

Εάν ο Γιαννακόλπουλος πηγαίνει με το ρεύμα, δηλαδή τα έχωνε κι’ αυτός στον Αλαφούζο, τότε ο υιός του Παύλου ήταν «υποχρεωμένος» να κάνει την ''κίνηση''. Να ζητήσει από τον Αλαφούζο να φύγει και να αναλάβει εκείνος, ο Γιαννακόπουλος.

Παίζει τέτοιο σενάριο; Σε καμία περίπτωση. Γιατί; Όπως ο ίδιος ο Γιαννακόπουλος λέει στους συνεργάτες του δεν ήρθε ακόμα η ώρα.

Πέρα απ’ αυτό. Στην πραγματικότητα ο Γιαννακόπουλος δεν στήριξε κανέναν Αλαφούζο. Απλά πέταξε την τρακατρούκα «Είναι άδικος ο πόλεμος στον Αλαφούζο». Υπεύθυνη στάση θα ήταν να μας έλεγε ο μπασκετικός μεγαλομέτοχος γιατί είναι αδικαιολόγητοι οι οπαδοί που έχουν παράπονα για τον ποδοσφαιρικό μεγαλομέτοχο. Συγκεκριμένα πράγματα. Μία τέτοια δημόσια τοποθέτηση, όσο κι αν δεν έστεκε, όσο κι αν ήταν αντίθετη με το δημόσιο αίσθημα, θα αποτελούσε πράγματι ηθική στήριξη στον Αλαφούζο.

Διαβάστε ακόμα:

ΜΕ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΑ… ΔΑΚΡΥΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΚΑΙ ΖΕΚΑ ΤΟ ΑΝΤΙΟ