ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΕΙΡΙΝΙΑ

 

Επιτυχία για τον ΠΑΟΚ που “επέστρεψε” ο Βεϊρίνια; Θα δείξει. Ο Πορτογάλος ήρθε 22 χρόνων δανεικός στον ΠΑΟΚ, αγοράστηκε από την Πόρτο μετά από ένα χρόνο και πουλήθηκε το 2012 στην Βολφσμπουργκ με λιγότερα χρήματα απ’ όσα δαπανήθηκαν σήμερα, επί Σαββίδη, για να τον ξαναφέρουν στην Τούμπα.

Τι σημασία, όμως, έχουν τα όσα εκατομμύρια ευρώ, όταν ο ΠΑΟΚ ξαναδίνει φανέλα στον αγαπημένο Αντελίνο που έχει τον δικέφαλο ως την “ομάδα της καρδιάς του”. Μήπως δεν έχει σημασία κι αν τον πήραν τα χρόνια τον Βεϊρίνια;

Από τον παίκτη περιμένεις να παίξει μπάλα. Πρώτα αυτό. Ίσως, μόνον αυτό. Όχι να αγαπάει την ομάδα όπως ο οπαδός της εξέδρας. Ούτε θα βάλεις να παίζει τον πιο φανατικό οπαδό, διότι θα είναι καλύτερος απ' εκείνον τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή που στερείται συλλογικών... αισθημάτων.

Ασφαλώς στα 32 του χρόνια ο Βεϊρίνια πιθανότατα να είναι καλύτερος, πιο ολοκληρωμένος, πιο ώριμος απ’ ότι πριν 5 χρόνια στον ΠΑΟΚ. Αυτό θα το δούμε. Όπως θα δούμε πόσο μπορεί να βοηθήσει την ''ομάδα της καρδιάς'' του. Στο γήπεδο.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΙΒΑΝ ΜΕ ΣΚΟΥΠΑ… ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ