ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ''ΨΗΦΙΖΕΙ'' ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ;

 

Αποκάλυψη ιστορικής σημασίας, έστω και μετά από 30 χρόνια. Επί εποχής του υπόδικου Αργύρη Σαλιαρέλη, μεγαλομέτοχου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο Γιώργος Βαρδινογιάννης κινούνταν παρασκηνιακά να τοποθετηθεί δικής του επιλογής πρόεδρος στον αιώνιο αντίπαλο. Ο πρόεδρος, δηλαδή, του Παναθηναϊκού ήθελε πρόεδρο στον Ολυμπιακό άνθρωπο με τον οποίον να μπορούσε να «συννενοείται» για το καλό του ποδοσφαίρου.

Κολλάει κάπου ο Μαρινάκης στις «εξελίξεις»(;) στον Παναθηναϊκό, λόγω της καλής γνωριμίας του με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο; Θεμιτό, μεγαλομέτοχος ΠΑΕ να θέλει, να μη θέλει συγκεκριμένα κάποιον πρόεδρο σε άλλη ΠΑΕ. Γιατί, όχι!

Όλοι οι επιχειρηματίες των ΠΑΕ οφείλουν να συνεργάζονται για το γενικό καλό, για ένα πιο υγιές πρωτάθλημα. Αντίπαλοι στο γήπεδο, όμως έξω από το γήπεδο οι σωστές συντεχνιακού τύπου επαφές τους και συνεργασίες, προστατεύουν το προϊόν, δηλαδή, το πρωτάθλημα. Και το ρεκλαμάρουν καλύτερα.

Ένας δυνατός αγωνιστικά και οικονομικά Παναθηναϊκός ισχυροποιεί περισσότερο το πρωτάθλημα, το ανεβάζει εμπορικά. Κι αυτό, δεν μπορεί να είναι αδιάφορο για τους Μελισσανίδη, Σαββίδη, Μαρινάκη.


Διαβάστε ακόμα:


ΜΗΠΩΣ Η ΤΑΜΤΑ ΓΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ...