Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ «ΛΑΙΚΗ»!

 

Χοντρικά ας τους ξεχωρίσουμε στους «πρωϊνούς» και τους «μεσημεριανούς» τους επισκέπτες της λαϊκής. Αυτοί που πηγαίνουν όσο γίνεται ενωρίτερα, αν είναι δυνατόν μόλις στηθούν οι πάγκοι, για να ψωνίσουν φρέσκο και το καλό πράμα. Οι άλλοι, τα μπατηράκια, περιμένουν να πάρουν ο,τι περίσσεψε, στην πιο φτηνή τιμή.

Αγγούρια, ντομάτες, μελιτζάνες, πεπόνια, μήλα. Στη λαϊκή όσο περνάει η μέρα, τόσο… χρηματιστηριακά πέφτει το κόστος κάθε προϊόντος. Ο μανάβης, ο ψαράς, ο παπουτσάς, ο κάθε παγκάρχης δεν θέλει να πάρει εμπόρευμα πίσω. Και επειδή γνωρίζει το παιχνίδι, ανακατεύει τη σαβούρα του και με πράμα που σαλεύει. Για να το αγοράσουν τα λυγούρια όσο, όσο.

Το εμπόριο της λαϊκής μοιάζει και με το μεταγραφικό στο ποδόσφαιρο. Τι έκανε ο Παναθηναϊκός; Πήρε παίκτες φτηνούς. Όχι μόνον! Τους αγόρασε και την τελευταία στιγμή. Πιο φτηνούς ακόμα από την πραγματική τους αξία. Όσοι ξέμειναν από ομάδα. Κτύπησαν πόρτες χωρίς επιτυχία οι ατζέντηδες τους, και τελικά βολεύτηκαν στο Παναθηναϊκό.

Έτσι, ο Αλαφούζος παρουσιάστηκε να πραγματοποιεί μεταγραφές 12(!) ποδοσφαιριστών. Πόσοι απ’ αυτούς θα φύγουν ως ανεπαρκείς το καλοκαίρι; Εγώ βάζω στοίχημα.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΟΥΛΕΨΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ