ΕΠΑΙΞΕ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΚΙ ΕΧΑΣΕ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ

 
Από το πουθενά ξεφύτρωσε στον Παναθηναϊκό ο Αλαφούζος. Κι αυτό ήταν πολύ καλό για την ιστορική ομάδα η οποία είχε πέσει σε ιστορικά χαμηλά, τόσο αγωνιστικά, όσο κυρίως οικονομικά.
Ως σωτήρας ο καναλάρχης εμφανίστηκε από το πουθενά, διότι μέχρι το καλοκαίρι του 2012 ουδεμία σχέση είχε με το ποδόσφαιρο, ούτε και με τον Παναθηναϊκό, έστω ότι είναι δηλωμένος οπαδός ο υιός του μακαρίτη Αριστείδη, κάποτε οικονομικού ευεργέτη του Ολυμπιακού.
 
Σενάριο περιπετειώδες ήταν αυτό που βίωσε ο Αλαφούζος στον Παναθηναϊκό. Πέρασε μία, δύο, τρεις χοντρές μπόρες, αλλά ελλείψει επόμενου ''σωτήρα'' να τον διαδεχθεί, παρέμενε στο παιχνίδι και συνέχιζε να πληρώνει τη νύφη. Την προσωπική του λεζάντα, δηλαδή. Χάρη στον Παναθηναϊκό εξελίχθηκε σε γκραν σουξέ πρωτοσέλιδος. Και όσο τον βόλευε επικοινωνιακά, έπαιζε σε πολύ άγριους τόνους το ρόλο του Νο 1 δημόσιου κατήγορου του Μαρινάκη.
 
Τώρα, τι ακριβώς τρέχει που ο Αλαφούζος είναι στριμωγμένος στα σχοινιά; Τίποτα δεν τρέχει. Δεν είναι εύκολο να... τρέξει. Να παραμεριστεί το οικονομικό σε βάρος του Αλαφούζου ή του Γιαννακόπουλου και υπέρ της ΠΑΕ.
 
Άνθρωπος της πιάτσας ο Αλαφούζος. Παίκτης. Αντιλαμβάνεται ότι ο κόσμος δεν πρόκειται να συμβιβαστεί με την αλλαγή κλάσης της ομάδας. Από μερσεντες να κυκλοφορεί φιατάκι. Έπαιξε κι έχασε ο Αλαφούζος, δεν κατάφερε το θαύμα. Με ψίχουλα και με διακανονισμούς σε δόσεις πληρωμών που δεν τηρούνται είναι αδύνατον ο Παναθηναϊκός να ξεγελάει, μέχρι πότε, κάνοντας αγώνα στο όνομα της... εξυγίανσης.