Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ;

 
Δεν έγινε κανένα ''ιστορικό'' ραντεβού Αλαφούζου και Γιαννακόπουλου για το... μέλλον του Παναθηναϊκού. Μη λέμε ανέκδοτα. Δύο άνθρωποι εντελώς άσχετοι μεταξύ τους και το τελευταίο που τους συνδέει είναι η... παναθηναϊκή ιδέα, συναντήθηκαν, λέει, για να τα βρούνε. Και, τελικά, μετά και το δεύτερο ραντεβού, που γίνεται κάτω από την πίεση του κόσμου, θα πετάξουν τη μπάλα στην εξέδρα.
 
Θέλει, λέει, ''καθαρή'' την ΠΑΕ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Και ποιος δεν την θέλει! Χωρίς χρέη και οικονομικές υποχρεώσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό. Το θέμα, λοιπόν, είναι τα μπερντέ. Μόνον. Και το νούμερο είναι χοντρό, πολύ χοντρό.
 
Το μαγαζί, δηλαδή η ανώνυμη εταιρεία στο ποδόσφαιρο,ανήκει στον Αλαφούζο. Το ίδιο, το μαγαζί του μπάσκετ είναι ιδιοκτησίας  Γιαννακόπουλου. Πως, λοιπόν, και στο παιχνίδι μέσα και τα μήντια, παραμυθιάζουν ότι για την... ιδέα του... συλλόγου, όχι της Ανώνυμης Εταιρείας, ο μεν καναλάρχης θα ξεπουλήσει, ο δε φαρμακέμπορας θα πάρει το μαγαζί γωνία μπηρ παρά.
 
Ο Γιαννακόπουλος πουλάει το μπάσκετ; Μιλάμε σοβαρά. Το πιθανότερο είναι να αγοράσει ο Αλαφούζος την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, παρά να παραχωρήσει την ΠΑΕ για να μετατραπεί αυτή σε Foundatiom και Superfoods. Συμπέρασμα. Απίθανο ο Αλαφούζος να εκδιωχθεί ως αποτυχημένος και τακιμιασμένος με τον Μαρινάκη, χωρίς να πάρει τίποτα ψιλά απ' όσα έχει ''επενδύσει'', και από πάνω να καλύψει την τρύπα του ταμείου.
 
Συμπέρασμα Νο 2. Στην πορεία αναζητείται, αν δεν έχει ήδη βρεθεί, η φόρμουλα για να ξελασπώσουν Αλαφούζος, Γιαννακόπουλος στα μάτια του κόσμου. Γιατί ο ένας δεν πουλάει, γιατί ο άλλος δεν αγοράζει.