Ο ΣΑΒΒΑΣ ΘΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΣΤΟΝ… ΓΙΟ ΤΟΥ

 

Ο Ολυμπιακός γαβγίζει, «Δεν μας παίζουν στα ίσα!...». Φάτε στη μάπα το συμπέρασμα. Οι διαιτητές δίνουν ανύπαρκτα πέναλτυ, ακόμα και υπέρ του Ολυμπιακού. Για ποια εξυγίανση μιλάνε κάποιοι; Τίποτα δεν άλλαξε από καμιά κυβέρνηση, και από καμία ΠΑΕ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Εν όψει του ντέρμπυ ΑΕΚ- Ολυμπιακός έχει ήδη γίνει χοντρή δυσφήμηση του πρωταθλήματος. Πάλι και πάντα από ανθρώπους των ΠΑΕ, όχι από εχθρούς του ποδοσφαίρου, για να ξέρουμε τι λέμε. Γύρευε τι άλλο πρόκειται να βγει στον αέρα μέχρι να στηθούν στη σέντρα οι παίκτες της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού.

Και το έργο δεν θα τελειώσει με το σφύριγμα της λήξης από το κοράκι. Θα ακολουθήσουν τα μεθεόρτια. Σύμφωνα με το… πρόγραμμα. Θεσμός οι διαμαρτυρίες και καταγγελίες. Οι υποψίες και οι απειλές. Και επειδή με τον σύριζα κοντά στα τρία χρόνια στην κυβέρνηση, η κάθαρση είναι γεγονός, γι’ αυτό ο Σάββας Θεοδωρίδης τα αποφάσισε, όπως ο ίδιος είπε: «Θα πάω στην UEFA!».

Γιατί στην UEFA κι όχι στην FIFA και το NATO; Στον OΗE και στην Αλ Κάιντα; Στην Eurovision και στο FBI; Επειδή αφεντικό στην UEFA είναι ο Θόδωρος Θεοδωρίδης, ο υιός του Σάββα. Να διαμαρτυρηθεί ο μπαμπάς στον γιο, ο οποίος έχει έντονη ανάμιξη στα εσωτερικά της ΕΠΟ και κυρίως της διαιτησίας στο πρωτάθλημα.

Διαβάστε ακόμα:

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ!