ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΖΙΓΓΕΡ

 

Ακόμα και επί πολυμετοχικότητας ο Τζίγγερ Βαρδινογιάννης διατηρούσε την πλειοψηφία στη ΠΑΕ Παναθηναϊκός, είχε το 56%. Τι έγινε το πακέτο των μετοχών; Ούτε πουλήθηκαν σε κανέναν, ούτε αγοράστηκαν από κανέναν.

Με την εμπλοκή του στον Παναθηναϊκό, το καλοκαίρι του 2012, ο Αλαφούζος έχει μηδέν μετοχές. Αφεντικό στη ΠΑΕ εμφανίζεται η «Παναθηναϊκή Συμμαχία», η λαϊκιά βάση της ομάδας να ‘ούμε. Αυτή είναι πια ο μεγαλομέτοχος.

Τελικά, το έργο εξελίχθηκε με τέτοιο τρόπο που ο Αλαφούζος έφθασε να αποκτήσει το 90% της ΠΑΕ. Όχι μόνο ο Μαρινάκης να κινείται επιχειρηματικά με off shore στην Κύπρο.

Ο Τζίγγερ εγκατέλειψε ξεκάθαρα τον Παναθηναϊκό και δεν αισθάνεται καμία υποχρέωση απέναντι στην ομάδα. Αντίθετα, θαρρεί ότι οφείλει να αναγνωρίσει την προσφορά του στον Παναθηναϊκό ο κόσμος, κι όχι να τον καθυβρίζουν.

Ο Αλαφούζος και η «Παναθηναϊκή συμμαχία» έγιναν αφεντικά και συνέχισαν μετά το φιάσκο της πολυμετοχικότητας. Και προέκυψε πλέον η νέα καταστροφή. Πάλι από τις Παναθηναϊκάρες. Δεν χρειαζόταν να βάλουν χέρι οι εχθροί της ιστορικής ομάδας.


Διαβάστε ακόμα:

ΣΤΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ ΜΕ… ΗΓΕΤΗ ΤΟΝ ΜΠΙΛΥ