ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΑΚΡΗ ΜΕ ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ;

 

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος θεωρείται ο κορυφαίος ‘Ελληνας διαιτητής. Επόμενο, λοιπόν, και όπως είχαμε προβλέψει, να οριστεί αυτός για την αναμέτρηση της Κυριακής, στο πρώτο ντέρμπυ πρωταθλήματος. Το ύποπτο θα ήταν να σφύρίζε άλλος.

«Βρωμάει» ο ορισμός Σιδηρόπουλου, είπαν κάποιοι που έχουν άμεση σχέση με τον Ολυμπιακό. Και πρόσθεσαν, δημοσίως, όχι στο καφενείο της γειτονιάς, ότι ''Δεν τρέχει κάστανο, ο θρύλος δεν μασάει, και θα πάρει το ματς…''.

Γι’ αυτό θα κατέβει κανονικά στο γήπεδο ο Ολυμπιακός. Επειδή δεν φοβάται τον… Σιδηρόπουλο. Διαφορετικά, θα δήλωνε παραίτηση. Όχι, δηλαδή, να χάσει τον αγώνα που δεν θα παιχθεί στα ίσα.

Αφού, όμως, ο Ολυμπιακός και με την εχθρική διαιτησία του αστυνομικού Σιδηρόπουλου ελπίζει στη νίκη, μην την κάνει γυριστή στην περίπτωση που κερδίσει καθαρά η ΑΕΚ.. Να το ρίξει στις δικαιολογίες, δηλαδή.

Με την ευκαιρία, κι αν βγαίνει άκρη με τα κοράκια. Ο Ολυμπιακός με Σιδηρόπουλο έχει χάσει στο Καραϊσκάκη 3-0 από τον Παναθηναϊκό (2014) κι έχει φέρει, πάλι εντός έδρας 0-0 με τον ΠΑΟΚ (2013). Έχει κερδίσει την ΑΕΚ εκτός 4-0 (2012) και εντός 3-0 (2016). Τέλος, με Σιδηρόπουλο η ΑΕΚ κέρδισε 1-0 τον Ολυμπιακό στον τελικό του κυπέλλου 2016.

Διαβάστε ακόμα:

ΑΠΟ ΑΔΕΙΟ ΨΥΓΕΙΟ ΤΙ ΝΑ ΦΑΕΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ...